Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Itālijā aizturēts Berluskoni prostitūtu skandālā iesaistītais biznesmenis Tarantīni

Itālijā par narkotiku tirdzniecību aizturēts biznesmenis Džanpolo Tarantīni, kas plašākai sabiedrībai pazīstams sakarā ar medijos izskanējušajām apsūdzībām, ka viņš nogādājis pie premjerministra Silvio Berluskoni prostitūtas.Kā žurnālistiem pastāstījis prokuratūras pārstāvis, Tarantīni «arestēts par narkotiku tirdzniecību, bet arī tāpēc, lai neaizbēgtu, un tāpēc, ka varētu būt ietekmējis pierādījumus».

Pret biznesmeni un viņa brāli jau pirms vairākiem mēnešiem tika sākta izmeklēšana sakarā ar apsūdzībām kukuļdošanā. Pārbaudot viņu telefona sarunu ierakstus, izmeklētājiem radās aizdomas arī par narkotiku darījumiem un sutenerismu.Atklājās, ka Tarantīni piedāvājis naudu prostitūtām, lai viņas pavadītu nakti Berluskoni rezidencēs Romā un Sardīnijā.Mediju uzmanības centrā nonākusi viena no viņām - bijusī modele Patrīcija d'Adario, kas apgalvoja, ka divas reizes ieradusies pie premjerministra un ka abas reizes ierakstījusi sarunas ar viņu.Berluskoni savukārt noliedz, ka jebkad mūžā būtu maksājis par seksu. Pēc viņa teiktā, «kāds devis šai d'Adario kundzei precīzu un ārkārtīgi labi apmaksātu uzdevumu».Avīzes _Corriere della Sera_ un _La Stampa_ 9.septembrī publicēja Tarantīni liecības, ka viņš no pagājušā gada septembra līdz šā gada janvārim 18 reizes nogādājis uz premjera viesībām Romā un Sardīnijā aptuveni 30 sievietes, kas «vajadzības gadījumā» gatavas sniegt seksuālos pakalpojumus. Kā norādījis uzņēmējs, viņš gan nekad neesot teicis Berluskoni, ka viņām par šiem pakalpojumiem tiek maksāts.Laikraksti citēja fragmentus no viņa nopratināšanas materiāliem, kuros biznesmenis apgalvojis, ka dažas no šīm sievietēm saņēmušas 1000 eiro (703 latus) katra «par seksuāliem pakalpojumiem», savukārt citām «vienīgi atmaksāti viņu izdevumi».«Es gribēju satikties ar premjerministru Silvio Berluskoni, un šai nolūkā neskopojos, lai piekļūtu viņam, pazīstot viņa gaumi attiecībā uz sievietēm,» stāstījis Tarantīni. «Es vienkārši pavadīju uz viņa māju jaunas sievietes un teicu, ka viņas ir mani draugi, bet noklusēju, ka dažkārt viņām maksāju,» viņa teikto citē _Corriere della Sera_.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

SKT izdod Šoigu un Gerasimova aresta orderus

Starptautiskā Krimināltiesa (SKT) izdevusi Krievijas ģenerālštāba priekšnieka Valērija Gerasimova un bijušā aizsardzības ministra Sergeja Šoigu aresta orderus, otrdien pavēstīja SKT.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits