Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

Vācijā piedzimst dvīnītes ar dažādu ādas krāsu

Austrumvācijas pilsētas Leipcigas iedzīvotāja, 40 gadus vecā zobārste Grita Funke laidusi pasaulē dvīnītes ar dažādu ādas krāsu. Kā vēsta izdevums Bild, G. Funke un viņas civilvīrs nigērietis bijuši pamatīgi pārsteigti par notikušo, kas nav nekāds brīnums – pēc speciālistu vārdiem, dvīņu ar dažādu ādas krāsu piedzimšana iespējama tikai vienā gadījumā no miljona.

“Vispirms pasaulē nāca gaiša meitenīte, bet viņai sekoja tumša meitenīte,” māte pastāstīja izdevumam, piebilstot, ka “dzemdību pieņēmēja, šķiet, joprojām netic tam, ko ieraudzījusi”.

“Mans draugs un es pat īpaši nevēlējāmies vairāk bērnu,” G. Funke piebildusi. “Mums jau ir kopīgs dēls, tāpat man ir divi bērni no pirmās laulības. Taču tad es uzzināju, ka esmu stāvoklī un vēl vēlāk – ka gaidāmi dvīņi.”

Abas meitenītes Leonija (baltā) un Luīze (melnā) jūtas labi un G. Funke piebildusi, ka jau spēj ievērot atšķirīgas iezīmes viņu raksturā. “Luīze ir daudz kustīgāka un atraisītāka, kā arī guļ ilgāk. Es vienmēr saku, ka tie ir saulainās Āfrikas gēni.”

“Es nereti domāju par to, kā uz mums nākotnē raudzīsies cilvēki, kad visa ģimene, piemēram, dosies kopīgā pastaigā,” viņa piebildusi. “Man šķiet, ka daži cilveki būs ne mazums izbrīnīti.”

Izdevums The Local norāda, ka šis ir trešais Vācijā pēdejos gados zināmais gadījums, kad pasaulē nāk dvīņi ar dažādu ādas krāsu. 2008. gadā šāds gadījums noticis Berlīnē, bet 2005. gadā – arī Leipcigā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ķīna kritizē G7 samita noslēguma paziņojumu

Ķīna pirmdien paziņojusi, ka G7 samita noslēguma dokuments, kurā Pekina aicināta pārtraukt ieroču komponentu sūtīšanu Krievijai, esot "pilns augstprātības, aizspriedumu un melu".

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits