Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +28 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Krievijā ķirurgs no pacienta kuņģa nozog heroīnu

Krasnojarskas novadā Krievijā ķirurgs, kurš no policijas aizturēta narkokurjera kuņģa izoperējis heroīnu, mēģinājis daļu narkotiku piesavināties, otrdien vēsta ziņu aģentūra Interfax, atsaucoties uz Iekšlietu ministrijas novada pārvaldes preses dienestu.

Heroīna iepakojumu izņemšanas operāciju no narkokurjera kuņģa veicis Bogotolas pilsētas slimnīcas ķirurgs. Pakas ar narkotiskajām vielām tad paņēmuši kriminālmeklēšanas nodaļas darbinieki, tomēr policisti konstatējuši, ka daļas heroīna trūkst.

Aizdomas par heroīna piesavināšanos kritušas uz ķirurgu. Veicot aizdomās turamā pārbaudi, policisti ķirurga drēbēs atraduši sainīti ar pieciem gramiem heroīna. Turklāt aizturēšanas brīdī pats ķirurgs atradies narkotiskā reibuma stāvoklī, teikts Krievijas Iekšlietu ministrijas Krasnojarskas novada pārvaldes paziņojumā.

Par notikušo faktu ierosinātas divas krimināllietas - viena pēc kriminālkodeksa 228.panta - nelikumīga narkotisko vielu iegādāšanās un glabāšana lielā apmērā - un otra pēc 229.panta - narkotisko vielu laupīšana lielā apmērā. Ķirurgam draud sods līdz 15 gadiem cietumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits