Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Maskavā drona triecienā atkal sapostīta Moscow City augstceltne

Maskavā naktī uz otrdienu drona triecienā atkal nodarīti postījumi augstceltnei biznesa rajonā Moscow City, paziņoja Krievijas galvaspilsētas mērs Sergejs Sobjaņins.

"Sapostīta fasāde 21. stāva līmenī, bojāts stiklojums 150 kvadrātmetru platībā," platformā "Telegram" ierakstījis Sobjaņins, piebilstot, ka neesot saņemtas ziņas, ka būtu cietuši cilvēki.

Mērs norādīja, ka šai ēkai, kuras nosaukums ir "IQ-kvartal" un kurā atrodas trīs ministrijas, nodarīti postījumi arī naktī uz svētdienu, kad droni nodarīja bojājumus divām "Moscow City" ēkām.

Naktī uz svētdienu drona triecienā tika nodarīti postījumi stāvam, kurā atrodas Digitālās attīstības ministrija, bet naktī uz otrdienu sapostīts stāvs, kurā ir Ekonomikas attīstības ministrija.

Sociālajos tīklos arī izplatījusies informācija, ka naktī uz otrdienu bijuši dzirdami sprādzieni Piemaskavā. Krievijas Aizsardzības ministrija paziņoja, ka pretgaisa aizsardzība virs Odincovas un Narofominskas rajoniem notriekusi divus dronus. Saistībā ar to tika pārtraukti reisi Maskavas Vnukovas lidostā, taču pēc neilga laika lidosta darbu atsāka, vēsta Krievijas mediji.

Vnukovas lidosta uz nepilnu stundu tika slēgta arī naktī uz svētdienu. 

Dronu uzbrukumi Krievijā pēdējos mēnešos nav retums. Ukraina nav tieši uzņēmusies atbildību, taču Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis svētdien sacīja, ka karš pakāpeniski atgriežas Krievijas teritorijā, un uzsvēra, ka tas ir neizbēgams un taisnīgs process.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits