Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Navaļnijs: Man draudēja, lai palieku ārpus Krievijas

Maskavas mēra kandidāts Aleksejs Navaļnijs pašlaik ir vienīgais, kam sola iespēju tikt otrajā vēlēšanu kārtā. Intervijā Latvijas Radio 4 A.Navaļnijs apgalvoja, ka kriminālprocesa laikā ar viņu mēģināja vienoties un sūtīti signāli, mudinot pamest Krieviju.

"Tas notika publiskā formā, sūtot dažādus signālus. Piemērām, kad biju ārzemēs, man draudēja, lai palieku tur. Vai paziņo par apsūdzības uzrādīšanu un gaida vēl divas nedēļas, pirms iesniegt dokumentus – lai man ir laiks aizbraukt," Latvijas Radio 4 sacīja A.Navaļnijs.

Viens no galvenajiem A.Navaļnija priekšvēlēšanu programmas solījumiem – atbrīvot Maskavu no nelegāliem migrantiem. "Jānorobežo nelegālo migrantu skaits un jāpanāk tas, ka šie cilvēki nedzīvo kā vergi un nebūtu spiesti veikt noziegumus, lai izdzīvotu," radio  pauda A.Navaļnijs.

Kā vēstīts, pirms trim nedēļām A.Navaļniju notiesāja uz pieciem gadiem kolonijā par uzņēmuma Kirovļes mantas izķērdēšanu. Nākamajā dienā politiķis atbrīvots. A. Navaļnijs sauc šo lietu par politisko pasūtījumu, ir iesniedzis apelāciju un turpina priekšvēlēšanu kampaņu.

Krievijas politologi ir vienprātis – A.Navaļnija apcietināšana tiesas zālē Kirovā, pat pirms spriedums stājies spēkā, un strauja atbrīvošana nākamajā dienā paaugstināja viņa izredzes vēlēšanās. Pēdējās nedēļās viņa atbalsts starp Maskavas iedzīvotājiem divkāršojās.








Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kijiva: Krievi sāk izjust "šāviņu badu"

Krievijas karaspēks sāk izjust "šāviņu badu", un krievu karavīriem noteikts dienas laikā izmantojamo šāviņu limits, ziņu aģentūrai "Interfax-Ukraina" sacīja avots Ukrainas ģener...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits