Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +19 °C
Smidzinošs lietus
Svētdiena, 7. jūlijs
Maruta, Alda

Izraēlā bērns 14 gadus, iespējams, turēts nebrīvē

Izraēlas policija ceturtdien atradusi 14 gadus vecu puiku, kuru vecāki, iespējams, kopš dzimšanas turējuši mājās, vēsta The Jerusalem Post.

Policija atrada puiku pēc tam, kad kaimiņi bija sūdzējušies varasiestādēm par nepatīkamu smaku, kas nāk no dzīvokļa. Pēc sūdzības saņemšanas policijas darbinieki iekļuvuši dzīvoklī caur logu, domādami, ka tur atradīs līķus. Tā vietā viņi dzīvoklī, kas bija briesmīgā stāvoklī un pilns ar atkritumiem, sastapa puiku un viņa vecākus.

Puisis policijai atklājis, ka viņš reizi vai divas reizes mēnesī ir izvests mājas pagalmā, parasti nakts laikā. Reizēm viņš turēts pašbūvētā būrī, kas atrodas ārpus dzīvokļa.

Aptuveni 60 gadus vecie puiša vecāki pārcēlušies uz Haderas pilsētu 2009.gadā, bet nav ziņojuši vietējām varasiestādēm, ka viņiem ir bērns, un nav reģistrējuši viņu skolā.

Šobrīd policija ir atbrīvojusi vecākus uz pārbaudes laiku. Viņiem ir atļauts apraudzīt zēnu, kuram tiek veiktas plašas medicīniskās pārbaudes. 

Mātes advokāts apgalvo, ka viņa rīkojusies dēla interesēs. "Viņa ir uztraukusies par sava dēla stāvokli," sacīja advokāts.

"Es iegāju ēkā un ieraudzīju zēnu istabā ar stieņiem. Kad policija ieradās, viņi ieraudzīja dzīvokli pilnu ar atkritumiem. Policija to nevarēja izturēt. Sociālajiem darbiniekiem acīs bija asaras. Puika tiešām bija zombijs. Šī bija otrā reize, kad redzēju viņu. Pirmo reizi es viņu redzēju pirms deviņiem gadiem, bet kopš tā laika nebiju viņu manījis," kādā intervijā medijiem norādīja kaimiņš. 
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits