Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ekspresīvais reperis Scarlxrd atgriežas koncertzālē Palladium

Jau pēc nedēļas savu otro koncertu Latvijā sniegs ekspresīvais britu reperis Scarlxrd. Mūziķis, kurš dziesmās apvieno hip hop, trap mūziku un smago metālu, liekus vārdus neprasa, un jau 15. oktobra vakarā mūzikas mīļotāji satiksies koncertzālē Palladium.

Scarlxrd (izrunā kā Scarlord), īstajā vārdā Marius Lukass Listrops, internetā pazīstams jau gandrīz 10 gadus. Pirms mūzikas karjeras sākšanas viņš savu radošo pusi izpauda lietotnē Youtube zem segvārda Mazzi Maz, kur regulāri dalījās ar vlogiem par savu dzīvi un video kopā ar draugiem - populārajām Youtube personībām Semu Peperu un Kasperu Lī. Jāsaka gan, ja šodien vēlētos apskatīt Listropa veidotos video, nāktos nedaudz meklēt, jo jau 2017. gada sākumā viņš tos no sava kanāla izņēma un Mazzi Maz pārtapa par Scarlxrd. Listropa pirmā muzikālā pieredze bija kā nu metāla un rep-roka grupas dziedātājam, bet pirmās Scarlxrd dziesmas parādījās jau 2016. gada vasarā. Sākotnēji kā reperis Listrops publiski parādījās ar sejas masku un sejas tetovējumiem, tai skaitā tetovētu rētu zem acs, vizuāli papildinot savu spilgto muzikālo tēlu laikā, kad visi vēlas izcelties ar ko īpašu. 

Muzikālā ziņā Scarlxrd grūti aprakstīt, jo dziesmās viņš apvieno hip hop, trap mūziku, panku un metālu. Par lielāko iedvesmu, pat pirms mūzikas karjeras sākuma, viņš sauc Eminemu, bet jaunībā Listrops daudz klausījies ar tādus mūziķus kā 50 cent, Korn un Limp Bizkit, kas ļoti labi dzirdams viņa mūzikā. Scarlxrd pārdomātie dziesmu teksti ne vienmēr ir skaidri saprotami, jo visās dziesmās vokāls tiek izpildīts kliedzot. Pats mūziķis sevi atzīst par perfekcionistu, intervijās atzīstot - ja ieraksta laikā viņam nepatiks kāda no skaņām vai kliedzieniem, viņš to ierakstīs atkal un atkal, līdz viss būs atbilstoši viņa standartiem.

Par Scarlxrd lielāko hitu noteikti var uzskatīt dziesmu Heart Attack, kura vietnē Youtube skatīta vairāk kā 67 miljonu reižu un ir izpelnījusies atzinību gan no hip hop gan smagās mūzikas faniem. Kopš pēdējā koncerta Rīgā reperis paspējis izdot divus albumus, no kuriem pēdējais iznāca 4. oktobrī, un šobrīd plānā jau ir jauns albums, kura izdošanas datums gan vēl nav zināms. Katrā ziņā Scarlxrd fani šobrīd var priecāties, jo gandrīz katru dienu tiek izdota kāda jauna repera dziesma un koncertā Rīgā noteikti būs dzirdami hiti, dziesmas no jaunajiem albumiem un, iespējams, pat kāda no gaidāmā albuma.

Brīdī, kad britu mūzikā dominē grime stils, trap-metāla repera Scarlxrd koncerts Palladium Rīga ir viens no šī rudens centrālajiem muzikālajiem notikumiem Latvijā.

Top komentāri

VVZ
V
Šādus radījumus kādreiz apzīmēja ar terminu "ujobišče". Manuprāt, līdz mūsdienām precīzāks apzīmējums nav radīts. Tā saucamās "rietumu kultūras" iemiesojums- pilnīga degradācija.
O0
O
Atgriezies? No kapa izkāpa?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Sākums

Vairāk Sākums


Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Mākslinieki

Vairāk Mākslinieki


Foto & video

Vairāk Foto & video