Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Labāko Superpuiku noskaidros marta beigās

27. martā Rīgas Cirkā norisināsies konkursa "Superpuika 2012" fināls, kurā par "Superpuikas" titulu sacentīsies 11 zēni no visas Latvijas, Dienu informēja organizatori.

Lai izcīnītu kāroto titulu, apņēmīgie puiši demonstrēs savas zināšanas un iemaņas galdniecībā, keramikā un pavārmākslā, sacentīsies fiziskajās trasēs, apliecinot savas daudzveidīgās prasmes, oriģinalitāti, ātrumu un drosmi. Finālisti pārstāvēs Rīgu, Daugavpili, Staļģeni, Rekavu, un Daudzesi.

Cirka arēnā skatītāji varēs vērot arī "Latvijas Ielu vingrošanas sporta biedrības" paraugdemonstrējumus, "Apokalipses jātnieku" velo trikus, vienkoču speciālista Riharda Vidzicka meistarklasi un pavārmākslas šovu kopā ar Elmāru Tanni.

Pasākuma organizatori aicina novērtēt un atbalstīt puikas - nākotnes līderus, inženierus, lidotājus, sportistus, ģimenes tēvus. Puikas ir tas izaugsmes materiāls - mīkla, kur pieaugušie var redzēt sevis koptās vērtības un īpašības. Pasākuma vadmotīvs ir "Dimensiju atklājumi", tiecoties pēc jaunas pieredzes un mijiedarbības ar pasauli.

Konkursu „Superpuika" jau 21. gadu organizē Tehniskās jaunrades nams „Annas 2", un tajā piedalās 11 un 12 gadus veci zēni. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi