Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Latvijas līdzjutēji varēs redzēt visas Pasaules čempionāta basketbolā spēles

No 25. augusta līdz 10. septembrim Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība pirmo reizi vēsturē spēlēs FIBA Pasaules kausa izcīņas (pasaules čempionāta) finālturnīrā, kas norisināsies Indonēzijā, Japānā un Filipīnās. Sekot mūsu valstsvienības sekmēm un citām Pasaules kausa spēlēm varēs kanālos TV3 un TV6, TV3 Sport kanālos un nākamās paaudzes televīzijā Go3.

TV3 Group nodrošinās iespēju redzēt pilnīgi visas Pasaules kausa spēles. Kanālā TV3 būs redzamas tikai Latvijas valstsvienības spēles, savukārt TV6 būs iespēja skatīties Latvijas komandas konkurentu spēles apakšgrupas turnīrā. TV3 Sport kanālos un Go3 televīzijā varēs redzēt pilnīgi visas turnīra spēles.   

Portālā "tv3.lv" īpašā FIBA Pasaules kausam veltītā sadaļā varēs sekot līdzi visām aktualitātēm un ekspertu viedokļiem par Pasaules kausa notikumiem, noskatīties spilgtāko momentu izlases, atrast informāciju par spēļu norises laikiem un rezultātu tabulas.

“Esam pagodināti, ka basketbola faniem Latvijā varēsim nodrošināt translāciju un reportāžas no vēsturiskā Pasaules kausa, kurā pirmo reizi cīnīsies arī mūsu valstsvienība. Domājot par skatītāju ērtību, sniegsim iespēju spēles skatīties gan televīzijā, gan mūsu digitālajās platformās – vēlamies, lai mūsu basketbolistus atbalsta visa Latvija un kā sestais spēlētājs palīdz viņiem ceļā uz jauniem vēsturiskiem panākumiem,” stāsta TV3 Group Latvija vadītājs Mindaugas Rakauskas.

Latvijas basketbola valstsvienība Pasaules kausa finālturnīra H grupā spēļu secībā stāsies pretī Libānas, Francijas un Kanādas komandām. Turpinājumā Latvijas komandai garantētas vēl vismaz divas spēles.

“Mūsu “6. spēlētājs" - uzticīgie līdzjutēji - ļoti palīdzēja ceļā uz Pasaules kausa fināltrnīru, palīdzot kvalifikācijas turnīrā sasniegt izcilu bilanci – 15 uzvaras 16 spēlēs. Daudzi atbalstīts komandu klātienē Džakartā, un basketbolisti noteikti jutīs arī attālināto enerģiju, visai Latvijai sekojot valstsvienības gaitām ar TV starpniecību un izbaudot lielisko basketbolu pasaulē labāko komandu un zvaigžņu izpildījumā,” uzsver Latvijas Basketbola savienības prezidents Raimonds Vējonis.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi