Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Lībietis iekļūst Izraēlā notiekošā Futures sērijas turnīra dubultspēļu ceturtdaļfinālā

Latvijas tenisists Miķelis Lībietis trešdien Izraēlā duetā ar Jaunzēlandes tenisistu Benu Maklehlenu iekļuva "Futures" sērijas tenisa turnīra dubultspēļu otrajā kārtā jeb ceturtdaļfinālā.

Turnīrā ar pirmo numuru izliktie Lībietis un Maklehlens 43 minūšu laikā pārliecinoši ar 6-1, 6-2 pieveica mājiniekus Barcufu Boceru un Ozu Danielu.

Ceturtdaļfinālā Lībietis, kurš ATP pasaules dubultspēļu rangā ieņem 571.pozīciju, tiksies ar amerikāņa Džona Lemblē un portugāļa Bernardu Saraivas, kā arī Izraēlas tenisistu Janaja Barkaja un Daniela Dudockina pirmās kārtas cīņas uzvarētāju.

Lībietis šajā turnīrā vēl nav ticis pie ATP ranga punktiem, jo "Futures" turnīru dubultspēlēs tos piešķir par pusfināla sasniegšanu.

Kā zināms, sākotnēji šī turnīra dubultspēlēs bija plānojuši piedalīties arī brāļi Mārtiņš un Jānis Podži, tomēr latvieši dalību sacensībās otrdien atsauca.

Jau ziņots, ka Lībietis un M.Podžus otrdien cieta zaudējumus vienspēļu turnīra pirmajā kārtā, bet J.Podžus nepārvarēja izšķirošo trešo kvalifikācijas kārtu.

Lībietis šonedēļ ATP pasaules vienspēļu rangā ieņem 573.vietu, kļūstot par Latvijas vīriešu tenisa otro raketi. Februāra sākumā Lībietis duetā ar Maklehlenu uzvarēja Azerbaidžānas pilsētā Baku notikušā "Futures" turnīra dubultspēlēs, bet nedēļu vēlāk Latvijas tenisists turpat vēl vienā šīs sērijas turnīrā triumfēja vienspēlēs.

Jau ziņots, ka Lībietis un brāļi Podži, tāpat kā Rūdolfs Mednis, ir iekļauti Latvijas komandas sastāvā marta sākumā Daugavpilī gaidāmajam Deivisa kausa izcīņas Eiropas-Āfrikas zonas otrās grupas pirmās kārtas duelim pret Monako.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi