Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Samoilovs/Šmēdiņš sasniedz astotdaļfinālu Ķīnā notiekošā PK posmā

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš ceturtdien sasniedza astotdaļfinālu Ķīnā notiekošā Pasaules kausa (PK) "Open" kategorijas posmā, savukārt Mārtiņš Pļaviņš ar Haraldu Regžu un Rihards Finsters ar Edgaru Toču piedzīvoja zaudējumus grupu turnīra noslēdzošajās spēlēs.

Samoilovs/Šmēdiņš, kuri turnīrā izlikti ar otro numuru, apakšgrupas noslēdzošajā mačā ar 2-1 (21:23, 21:19, 15:11) pieveica turkus Muratu Giginoglu un Volkanu Gēgtepi, kuriem piešķirts 15.numurs.

Latvijas duets izcīnīja trešo uzvaru trīs mačos, tādējādi apakšgrupā izdevās ieņemt pirmo vietu, kas ļauj kvalificēties uzreiz astotdaļfinālam, kur cīņa notiks piektdien.

Jau ziņots, ka apakšgrupas pirmajā mačā Latvijas spēcīgākais pludmales volejbola duets Samoilovs/Šmēdiņš ar 2-0 (21:13, 21:17) pārspēja ķīniešus Linu Vucjiņu un Lu Dzecjuaņu, kuri izlikti ar 31.numuru. Savukārt otrajā cīņā Samoilovs/Šmēdiņš ar 2-0 (21:15, 21:15) pieveica kanādiešus Semu Pedlovu un Grandu O'Gormenu, kuriem ticis 18.numurs.

Pļaviņš/Regža, kuri turnīrā izlikti ar 16.numuru, apakšgrupas noslēdzošajā mačā ar 0-2 (30:32, 16:21) zaudēja sacensībās ar pirmo numuru izliktajiem kanādiešiem Benam Sekstonam un Čeimam Šelkam.

Latvijas duets apakšgrupā trīs mačos izcīnīja divas uzvaras un kvalificējās izslēgšanas spēļu pirmajai kārtai, kas tiks aizvadīta piektdien.

Jau ziņots, ka Pļaviņš/Regža apakšgrupas pirmajā spēlē ar 2-0 (21:16, 21:12) pārspēja austriešus Aleksandru Hūberu un Robinu Zeidlu, kuriem piešķirts 17.numurs. Tikmēr otrajā spēlē latvieši ar 2-0 (21:11, 21:7) apspēlēja ķīniešus Dai Linfei un Čeņu Dzuhanu, kuriem ticis 32.numurs.

Savukārt Finsters un Točs, kuri izlikti ar 29.numuru, apakšgrupas noslēdzošajā spēlē ar 0-2 (18:21, 15:21) zaudēja šveiciešiem Aleksejam Straseram un Niko Bīleram, kuriem ticis 20.numurs.

Latvijas duets pamatturnīrā piedzīvoja trešo zaudējumu trīs spēlēs un sacensības noslēdza dalītā 25.vietā, izcīnot 120 reitinga punktus.

Jau ziņots, ka apakšgrupas pirmajā spēlē Finsters/Točs ar 0-2 (13:21, 15:21) zaudēja krieviem Konstantīnam Semjonovam un Vjašeslavam Krasiļņikovam, kuri turnīrā izlikti ar ceturto numuru. Savukārt otrajā spēlē Finsters/Točs ar 0-2 (14:21, 16:21) piekāpās arī itāļiem Paolo Ingroso un Mateo Ingroso, kuri turnīrā izlikti ar 13.numuru.

Finsters un Točs turnīru sāka no kvalifikācijas, kur pirmajā kārtā ar rezultātu 2-0 (21:11, 21:11) pārspēja Dienvidāfrikas Republikas pāri Džameinu Naidū un Vorenu Sībertu, kuriem piešķirts 24.numurs.

Savukārt otrajā kārtā Latvijas duets ar 2-0 (21:19, 21:13) pieveica spāņus Fransisko Alfredo Marko un Kristiānu Garsiju, kuri bija izlikti ar astoto numuru.

Pasaules kausa posma pamatturnīrā Finsters un Točs spēlēja otro reizi šosezon un ceturto reizi vēsturē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šilovs: Nevarēju pievilt komandas biedrus

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, aizvadot ceturto spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā, centies parādīt savu labāko sniegumu, lai nepieviltu komandas biedrus, sarunā ar Zie...

Bronzas kodols saglabāts

Latvijas hokeja valstsvienībā būs pārbaudītas vērtības un septiņi jaunpienācēji.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi