Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Šāvējs Strautmanis par bronzas medaļu EČ pretendē uz naudas balvu līdz 5122 eiro

Latvijas šāvējs Lauris Strautmanis par izcīnīto bronzas medaļu Eiropas čempionāta finālā 50 metru distancē šaušanā ar pistoli pretendē uz naudas balvu līdz 5122 eiro apmērā.

Kā aģentūrai LETA skaidroja Izglītības un zinātnes ministrijā, saskaņā ar noteikumiem par kārtību, kādā piešķiramas naudas balvas par izciliem sasniegumiem sportā, un naudas balvu apmēru Strautmanis par izcīnīto bronzas medaļu Eiropas čempionāta finālā 50 metru distancē šaušanā ar pistoli var pretendēt uz naudas balvu līdz 5122 eiro apmērā.

Savukārt Strautmaņa treneri un apkalpojošais personāls var pretendēt uz naudas balvu līdz 2561 eiro.

Atbilstoši noteiktajai procedūrai sporta federācijai Izglītības un zinātnes ministrijā jāiesniedz pieteikumi par naudas balvu piešķiršanu par sportistu sasniegumiem. Šā gada novembrī šie pieteikumi kopā ar citu federāciju pieteikumiem tiks virzīti izvērtēšanai Latvijas Nacionālajā sporta padomē, un padomes priekšlikumi par naudas balvu piešķiršanu tiks iesniegti izskatīšanai Ministru kabinetā. Precīzus naudas balvu apmērus pēc padomes ieteikuma noteiks Ministru kabinets.

Patlaban notiek darbs pie jaunu Ministru kabineta noteikumu projekta izstrādes, un plānots, ka tie spēkā stāsies no 2018.gada 1.janvāra.

Kā ziņots, Strautmanis finālā tika pie 208,7 punktiem. Par čempionu ar 230,5 punktiem tika kronēts ukrainis Pavlo Korostilovs, bet otro vietu ar 208,7 punktiem izcīnīja serbs Mikečs Damirs.

Top komentāri

ilze
i
Strautmaņa treneri un apkalpojošais personāls ???? - gribu zināt, kuri tad tie ir !!!! Tikai Lauris un tikai Treneris Zigfrīds Markainis !!!! - peras viņi te divatā kā pliki pa nātrēm !!!! Laurim tikai viens treneris ir !!!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi