Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Fanu izrīcību dēļ nenotiek Itālijas un Serbijas futbola valstsvienību spēle

Fanu nepieļaujamas rīcības dēļ sešas minūtes pēc spēles sākuma tika pārtraukta otrdien Dženovā paredzētā Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēle Itālija – Serbija.Nekārtības stadiona tuvumā sākās vēl pirms mača sākuma, kad notika vairākas nelielas serbu līdzjutēju un vietējās policijas sadursmes.

Turklāt spēlē atteicās piedalīties serbu vārtsargs Vladimirs Stojkovičs, kuru pa ceļam uz stadionu rupji aizvainojuši pašu fani. Tas bijis saistīts ar viņa pievienošanos Belgradas klubam Partizan, kaut savulaik viņš spēlējis principiālo konkurentu Crvena zvezda sastāvā.Spēles sākums tika atlikts par 35 minūtēm, kad serbu fani laukumā un mājinieku līdzjutēju sektoros iemeta vairākas signālraķetes. Pusstundu vēlāk futbolisti atgriezās laukumā, un skotu tiesnesis Kreigs Tomsons deva signālu mača sākumam. Taču jau sešas minūtes vēlāk laukumā izlidoja vēl vairākas raķetes, no kurām viena gandrīz trāpīja itāliešu vārtsargam Emiliano Viviano, un cīņa tika pārtraukta.

Par sodiem tuvākajā laikā lems Eiropas Futbola savienība (UEFA). Eksperti prognozē, ka Serbijas izlasei varētu piespriest tehnisko zaudējumu 0:3. Gan Serbijas, gan Itālijas futbola federāciju pārstāvji pauduši nožēlu par notikušo.

Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra rezultāti futbolā

No otrdien notikušo spēļu rezultātiem jāatzīmē Gūsa Hidinka trenētās Turcijas valstsvienības negaidītais zaudējums Azerbaidžānai (0:1). Turkiem šī bija jau otrā neveiksme pēc kārtas. Citā A grupas spēlē ceturto uzvaru pēc kārtas svinēja Vācijas valstsvienība. Lukašs Podoļskis guva vārtus un divreiz rezultatīvi piespēlēja, palīdzot savai komandai pārspēt Kazahstānu 3:0.

Ceturto panākumu izcīnīja arī Nīderlandes futbolisti, kuri pārliecinoši ar 4:1 pieveica līdz šim nevienus vārtus nezaudējušo Zviedrijas izlasi.

Uzvaras turpina krāt arī Pasaules kausa ieguvēji un Eiropas čempioni spāņi. Dāvids Vilja panāca visu laiku rezultatīvāko Spānijas izlases spēlētāju Raulu (pa 44 vārtiem), un viņa pārstāvētā komanda ne bez pūlēm ar 3:2 uzvarēja Skotiju.

G grupā Anglijas izlase nespēja uzvarēt turnīra tabulas līderus Melnkalni (0:0), bet C grupā Ziemeļīrija nopelnīja tikai punktu mačā ar Fēru salām (1:1). Dienas rezultatīvākajā spēlē neizšķirti 4:4 nospēlēja Beļģijas un Austrijas futbolisti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi