Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Serbijas policija arestē 19 līdzjutējus, kas radīja nekārtības atceltajā spēlē ar Itāliju

Serbijas policija arestējusi 19 līdzjutējus, kuri atgriezušies mājās no Itālijas, kur piedalījās nekārtībās, kuru dēļ tika atcelta 2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēle.

Jau ziņots, ka otrdien Dženovā pēc serbu līdzjutēju nekārtībām stadionā, pēc aizvadītām sešām minūtēm tika pārtraukta spēle starp Itāliju un Serbiju. Pilsētā pirms un pēc nenotikušās spēles notika serbu sadursmes ar vietējo policiju, 14 cilvēkiem gūstot ievainojumus. Taču lielākā daļa serbu veiksmīgi devās mājās, kur viņus uz savas valsts robežas sagaidīja vietējā policija.

Itālijas policija otrdien arestēja 17 fanus, bet Serbijā aizturēti vēl 19 līdzjutēji, kurus tur aizdomās par nekārtību organizēšanu.

Piektdien Itālijā plānota tiesas prāva pret Ivanu Bogdanovu, kurš bija lielākais musinātājs uz nekārtībām. Bogdanovs jau paziņojis, ka ar savu rīcību protestējis pret Serbijas futbola federācijas vadības rīcību un atvainojās Itālijai.

Jau ziņots, ka Eiropas Futbola federācija (UEFA) sāktajā izmeklēšanā noskaidros incidentu apstākļus un 28.oktobrī lems par Serbijai piemērojamo sodu, kas var variēties no soda naudas līdz pat izslēgšanai no turnīra. Izmeklēšanā palīdzēs spēles tiesnesis un UEFA delegāts spēlē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi