Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Vācijas hokejistiem ceturtdaļfinālā paredz bezierunu zaudējumu

18. maijā Ķelnē un Parīzē notiks Pasaules čempionāta ceturtdaļfināla spēles. Trijās no tām Betsafe bukmeikeri redz uzskatāmus, taču ne ļoti izteiktus favorītus, kamēr Vācijas hokeja izlasei iespējas pieveikt Kanādu tiek vērtētas kā teju minimālas.

16. maija vakarā Latvijas hokeja izlase bija ļoti tuvu iekļūšanai PČ ceturtdaļfinālā, kur nav spēlējusi jau astoņus gadus, taču tomēr par mata tiesu piekāpās Vācijas izlasei, vispirms nenoturot uzvaru pamatlaika pēdējās minūtēs, bet pēc tam zaudējot pēcspēles metienos. Jau pirms mača bija skaidrs, ka Latvijas-Vācijas dueļa uzvarētājai ceturtdaļfinālā pretim stāsies pēdējo divu gadu čempione Kanāda.

Kanāda ceturtdaļfināla pārī pret Vāciju ir iespaidīgi izteikta favorīte, tās uzvara pamatlaikā tiek raksturota ar koeficientu 1,13. Par mača ticamāko iznākumu bukmeikeri uzskata Kanādas uzvaru ar vismaz trīs vārtu pārsvaru, šāda iespēja novērtēta ar koeficientu 1,62.

Pagājušā gada ceturtdaļfinālā Kanāda sakāva Zviedriju ar 6:0, bet pirms diviem gadiem tieši šajā turnīra fāzē izrēķinājās ar Baltkrieviju - 9:0. Jāņem vērā, ka Vācijas izlase, kuras iespējamā tikšana pusfinālā novērtēta ar ļoti augsto koeficientu 9,30, spēli aizvadīs savā laukumā un savu līdzjutēju atbalstīti.

Arī pārējos trīs ceturtdaļfināla pāros Betsafe bukmeikeri redz vienu uzskatāmu favorītu, taču ne tuvu tik izteiktu kā Kanādas-Vācijas spēlē.

Krievijas iespējas pamatlaikā pieveikt Čehiju tiek raksturotas ar koeficientu 1,55, un šādas iespējas piepildīšanās ļautu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai izlasei pretendēt uz ceturto iekļūšanu medaļnieku pulkā pēc kārtas. Savukārt Čehija PČ trijniekā nav bijusi kopš 2012. gada.

Somijas izlase šo turnīru aizvadījusi ļoti nepārliecinoši, kas liks ceturtdaļfinālā satikties ar A grupas uzvarētāju ASV valstsvienību. Somijai no visām četrām ceturtdaļfinālu nosacītajām pastarītēm ir piedēvētas vislabākās izredzes sarūpēt pārsteigumu, uzvarai pār ASV, ieskaitot papildlaiku, piešķirts koeficients 2,95, turklāt par spīti visam Somija tik un tā ir pašreizējā pasaules vicečempione.

Savukārt Šveices izlase pagaidām ir vienīgā, kurai izdevies šajā turnīrā pieveikt Kanādu. Šveiciešu iegūtā otrā vieta apakšgrupā neizrādījās īpaši pacilājoša, jo ceturtdaļfinālā saveda kopā ar zvaigžņoto Zviedriju. Deviņkārtējā pasaules čempione Zviedrijas izlase, kas bez medaļām palikusi divus gadus pēc kārtas, gandrīz visu savu sastāvu nokomplektējusi no NHL spēlētājiem ar Henriku Lundkvistu un Niklasu Bekstremu priekšgalā, un tās iekļūšana pusfinālā raksturota ar koeficientu 1,28.

Tieši Zviedrija un Kanāda bukmeikeru vērtējumā ir galvenās favorītes uz PČ zeltu, taču tieši aiz tām seko Krievijas izlase, tās triumfam piešķirts koeficients 4,00. Bet iespēja, ka Kanāda kļūs par čempioni trešo gadu pēc kārtas, ir raksturota koeficientu 2,40.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi