Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

VIDEO: F-1 zvaigznei Verstapenam par grūstīšanos piespriesti sabiedriskie darbi

Pirmās formulas (F-1) komandas Red Bull nīderlandiešu pilotam Maksam Verstapenam par grūstīšanos ar citu šī čempionāta braucēju Estebanu Okonu no Francijas (Force India) piespriesti sabiedriskie darbi.

Incidents starp abiem braucējiem notika pēc svētdien notikušā sezonas 20.posma Brazīlijā. Sacensību vidū Okons mēģināja apdzīt tā brīža līderi Verstapenu, lai gan no viņa atpalika par veselu apli. Rezultātā abi sadūrās, bet Red Bull braucējs sagriezās un bija spiests zaudēt līderpozīciju.

Beigās par šī posma uzvarētāju kļuva pasaules čempions Lūiss Hamiltons no Lielbritānijas (Mercedes), kamēr Verstapenam bija jāsamierinās ar otro vietu.

Pēc sacensībām Verstapens gan bija ļoti nikns un diez ko ilgi neuzkavējās uz goda pjedestāla, bet pēc tam viņam ar Okonu bija arī asāka vārdu apmaiņa, turklāt nīderlandietis sāncensi vairākas reizes pagrūda. Savukārt Force India pilots uz to neatbildēja.

Vēlāk Starptautiskā Automobiļu federācija (FIA) paziņoja, ka Verstapenam būs jāpiedalās divu dienu sabiedriskos darbos. Tas viņam būs jāizdara tuvāko sešu mēnešu laikā.

Vien 21 gadu vecais Verstapens ir viens no atraktīvākajiem F-1 braucējiem, kurš sezonas kopvērtējumā pašlaik ieņem piekto vietu. Uz goda pjedestāla viņš kāpis jau četrus posmus pēc kārtas.

Top komentāri

einars
e
Kāds "pēc tam"? Svēršanās procedūra notiek pirms goda pjedestāla. Bet Verstapens ir baigais gailēns. It kā pats trasē nekad negrūstītos. Aug Hanta, Pikē un Sennas "pēcnācējs".
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi