Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ostapenko WTA rangā pakāpjas uz 16.vietu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko jaunajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules vienspēļu rangā pirmdien ir pakāpusies par vienu pozīciju un ieņem 16.vietu.

Tikmēr dubultspēlēs Ostapenko saglabā devīto pozīciju.

2022.gada sezonas vērtējumā Ostapenko vienspēlēs saglabā 18.pozīciju, bet dubultspēlēs ar ukrainieti Ļudmilu Kičenoku joprojām ieņem trešo vietu. Aizvadītajā nedēļā Ostapenko piedalījās Tallinas "WTA 250" turnīrā, kurā piedzīvoja zaudējumu pirmajā kārtā.

Vēl Daniela Vismane rangā pakāpusies par vienu pozīciju (265.), Darja Semeņistaja - par 17 (269.), bet Diāna Marcinkēviča - par vienu (307.), bet trīs vietas atguvusi pauzi tenisā paņēmusī Anastasija Sevastova (529.). Kamilla Bartone ir vienu vietu zemāk (585.), Anna Ozerova pakāpusies par trim vietām (941.), divu pozīciju kritums ir Līgai Dekmeijerei (1170.), kamēr Margarita Ignatjeva pakāpusies par astoņām vietām uz augšu (1392.). 

WTA ranga līderes godā joprojām ir poliete Iga Švjonteka, bet otro vietu ieņem tunisiete Onsa Žabēra, kamēr trešā ir igauniete Anete Kontaveita, kura šonedēļ rangā apsteigusi Spānijas pirmo raketi Paulu Badosu. Piekto vietu šonedēļ ieņem neitrālā sportiste Arina Sabaļenka, kas par pozīciju uz leju nobīdījusi amerikānieti Džesiku Pegulu, bet septītā ir grieķiete Marija Sakari. Astotā joprojām ir Koko Gofa no ASV, devītā - sezonu noslēgusī rumāniete Simona Halepa, bet labāko desmitnieku noslēdz Francijas sportiste Karolīne Garsija.

Dubultspēļu rangā Latvijas otrā rakete ir Marcinkēviča, kura pakāpusies par divām vietām augstāk uz 218.pozīciju. Arī pārējās Latvijas tenisistes rangā veikušas kāpumu -  Vismane par septiņām vietām (253.), Semeņistaja - vienu (328.), vienu - Bartone (374.), astoņas pozīcijas ieguvusi Patrīcija Špaka (892.), septiņu vietu kāpums ir Elzai Tomasei (938.), desmit vietas atguvusi Dekmeijere (1018.), 47 pozīcijas augstāk ir Ignatjeva (1293.), deviņas vietas atguvusi Ignatjeva (1326.), bet Denīzai Marcinkēvičai 26 vietu uzlabojums (1481.).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi