Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Basketbols

Kauņas Žalgiris pagarina līgumu ar Šmitu

Latvijas basketbolists Rolands Šmits pagarinājis vienošanos ar Lietuvas klubu Kauņas Žalgiris un turpinās pārstāvēt komandu līdz 2025./2026.gada sezonas beigām, ceturtdien pavēstīja vienība.

Čakša: EuroBasket 2025 potenciālais pienesums Latvijai mērāms simts miljonu eiro apmērā

Eiropas čempionāta finālturnīram basketbolā vīriešiem jeb FIBA Eurobasket 2025 ir potenciāls pienest līdz 100 miljoniem eiro Latvijas tūrisma, viesmīlības un citām nozarēm, pauda izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV), aicinot tuvākajā laikā Ekonomikas, Finanšu un Iekšlietu ministrijas "aktīvi iesaistīties" ne tikai uzraudzības, bet arī operatīvās vadības līmenī.

Medijs: Džeimss apsver lēmumu noslēgt karjeru

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Lebrons Džeimss nav pārliecināts, vai paliks Losandželosas Lakers komandā un apsver lēmumu noslēgt karjeru, vēsta Bleacher Report.

Arī Heat nonāk uzvaras attālumā no NBA fināla

Trešo uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu pusfinālā svētdien izcīnīja Maiami Heat, kas savā laukumā Austrumu konferences finālā ar 128:102 (30:22, 31:24, 32:17, 35:39) pārliecinoši pieveica Bostonas Celtics vienību.

NBA pusfinālā otro uzvaru svin daudzus pārsteigusī Heat komanda

Otro uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu pusfinālā piektdien Bostonā izcīnīja Maiami Heat, kas nākamās divas spēles aizvadīs mājās un var kļūt par tikai otro ar astoto numuru izsēto komandu, kura jelkad sasniegusi NBA finālu.

Visockis-Rubenis atzīts par LBL sezonas labāko treneri

"Liepājas" galvenais treneris Artūrs Visockis-Rubenis atzīts par "Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) labāko treneri, kamēr "Ogres" pieredzējušais spēlētājs Jānis Pozņaks saņēma "Gada vērtības" balvu, vēsta Latvijas Basketbola savienība (LBS).