Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Ieteikumi auto sagatavošanai ziemas sezonai

Straujiem soļiem tuvojas ziema un tam sekojošā ziemas riepu maiņa. Obligātajai sezonas riepu maiņai jānotiek līdz 1. decembrim, tāpēc ir vērts saprast, kā vislabāk sagatavoties ziemas sezonai, un kāpēc ir svarīgi izvēlēties sezonai atbilstošas riepas, kuras plašā klāstā pieejamas interneta veikalā Riepas1.lv.
Reklāmraksts

Atslēgas nomaiņa jebkura veida durvīm par draudzīgu cenu

Slēdzenes maiņai var būt vairāki iemesli. Viens no tiem ir vecās, parastās slēdzenes nomaiņa uz jaunu drošības nolūkos. Arī reizēs, kad aizmirsusies atslēga un durvis nepieciešams atmūķēt, lai iekļūtu mājā, iesakām slēdzeni nomainīt pēc iespējas ātrāk. Slēdzeņu sos serviss ir pakalpojums, kas būs noderīgs tajos gadījumos, kad slēdzene un atslēga ir salūzušas un bez profesionāļa palīdzības mājoklī neiekļūt. Šis serviss ir pieejams visiem, kuri dzīvo Rīgā un 50 km rādiusā ap to. Par to, kāda tipa slēdzene ir nepieciešama un piemērota konkrētajām durvīm, galva nav jālauza, jo tas tiek atstāts meistaru ziņā.
Reklāmraksts

Sagatavojies svētkiem! Kā izrotāt savu pagalmu ar āra lampiņu virtenēm

Tuvojoties īpašajam svētku laikam, šķiet, ka visa Latvija iemirdzas un kļūst par nedaudz gaišāku vietu. Un tomēr – ne visi baltos svētkos gaida ar patīkamu satraukumu. Ja īpašajā laikā kļūsti par Grinču, iespējams, ir jāmeklē veidi, kā radīt prieku pašam. Ziemassvētku virtenes ir lielisks palīgs noskaņas radīšanā. Atrodoties gaismiņu ieskāvumā ir grūti pretoties svētku šarmam. Turklāt iespaidīgu efektu iespējams panākt ar salīdzinoši vienkāršām darbībām.
Reklāmraksts

Noderīgi padomi, kā izvēlēties mikroviļņu krāsni

Mikroviļņu krāsns ir vērtīgs izgudrojums - tajā var ērti un ātri pagatavot maltīti vai uzsildīt ēdienu. Mūsdienu mikroviļņu krāsnis savas funkcionalitātes ziņā ne ar ko neatšķiras no gāzes un elektriskās plīts vai cepeškrāsns. Dažus desmitus gadu atpakaļ presē tika tiražētas baumas par mikroviļņu krāšņu kaitīgo ietekmi uz cilvēka organismu. Šādām bažām nav pamata. Šobrīd mikroviļņu krāsniņas iziet obligāto sertifikāciju četros kvalitātes kontroles līmeņos un testus uz starojumu. Katrai mikroviļņu krāsnij ir vairāki aizsardzības līmeņi. Krāsns durtiņas blīvi piegulst, kad Jūs tās atverat, ierīce uzreiz izslēdzas. Tāpat uz mikroviļņu krāsns iekšējās sieniņas ir aizsargtīkls.
Reklāmraksts

Kādu spoguļkameru izvēlēties iesācējam?

Mūsdienās diezgan daudziem cilvēkiem patīk uzņemt fotogrāfijas. Tieši fotogrāfijas ir tās, kas var visilgāk saglabāt atmiņas no dažādiem pasākumiem, ceļojumiem, cilvēkiem vai arī vienkāršām ikdienas situācijām. Lielākoties fotogrāfijas tiek uzņemtas savam priekam, bet ir arī cilvēki, kur vēlas nodarboties ar fotografēšanu profesionālā līmenī.
Reklāmraksts

Kafijas automāti Philips – vienmēr izcila kafija

Daudziem tik ierasti sākt rītu ar tasīti smaržīgas kafijas, iemalkot aromātisku dzērienu, lai atgūtos pēc saspringta darba cēliena. Lai varētu kvalitatīvu kafiju baudīt ne tikai ofisā vai kafejnīcā, bet arī mājās, jāiegādājas labs kafijas automāts. Šobrīd kafijas automāti tirgū pārstāvēti tik plašā spektrā, ka izdarīt pareizu izvēli nebūt nav viegli. Parasti pircēji vairāk uzticas zināmu firmu produktiem un ne velti. Kurš gan nav dzirdējis par firmas Philips sadzīves tehniku?
Reklāmraksts

Ideālas Ziemassvētku dāvanas katrai gaumei

Ziemassvētki ir tie svētki, kurus gaida kā lieli, tā mazi. Istabā smaržo izrotāta eglīte, galdā tiek celti pīrāgi un cepetis, tiek saiņotas un pasniegtas dāvanas. Dažbrīd pat rodas sajūta, ka ir apstājies laiks! Svētku sajūtu noteikti pagarina saņemtās dāvanas, kas rada īpašas emocijas jaunākajiem ģimenes pārstāvjiem. Ejot ciemos vai uzņemot viesus Ziemassvētkos, ir patīkami pārsteigt visus ar gaumīgām dāvanām, neatkarīgi no tā, vai tie ir mazi, simboliski nieciņi vai kāds iespaidīgāks pārsteigums. Ziemassvētki, viennozīmīgi, ir brīnumu laiks un kādēļ gan neiepriecināt ar brīnumiem citus. Tā ir lieliska iespēja pasniegt ne tikai taustāmas dāvanas, bet arī dāvināt piedzīvojumus, sajūtas un pārsteigumus.
Reklāmraksts

Paklāji interjera atdzīvināšanai: ieteikumi telpas pārmaiņām

Paklāji ir viens no vienkāršākajiem veidiem, kā ikvienam mājokļa interjeram piešķirt izteiksmīgumu un īpašu šarmu. Ja dzīvoklim vai mājai nepieciešamas interjera pārmaiņas, tad jauna paklāja iegāde to var izdarīt ātri un vienkārši. Svarīgākais ir izvēlēties savam mājoklim atbilstošāko mīksto grīdas segumu, kas iederēsies gan kopējā mājokļa stilā, gan arī izpildīs visas prasības attiecībā uz kvalitāti un cenu.
Reklāmraksts

Kur pieejama akmens vate fasādēm?

Plānojot mājokļa siltināšanu, tiek izsvērtas dažādas alternatīvas. Katrai no tām ir savas priekšrocības, tāpēc izvēle ne vienmēr ir vienkārša. Lai palīdzētu Tev rast atbildes uz interesējošiem jautājumiem – šajā rakstā apkopota svarīgākā informācija par vienu no siltinājuma veidiem – akmens vati. Kas ir akmens vate fasādēm un kur to iegādāties izdevīgi? Viss plašāk – rakstā!
Reklāmraksts

Kā vislabāk ātri iegādāties lietotu auto Rīgā?

Auto tirdzniecība Rīgā notiek dažādos veidos. Tieši Latvijas galvaspilsētā auto tirdzniecība norit visplašākajā mērā. Kā rīkoties, ja auto nepieciešams ātri - pirkt no kādas privātpersonas, tuvākā auto plača vai tomēr sertificēta automašīnu tirgotāja?
Reklāmraksts

Uzbekistānas penitenciārais dienests uz reformu sliekšņa

Uzbekistāna īsteno secīgus un pakāpeniskus pasākumus savu starptautisko pienākumu izpildes organizācijas sistēmas pilnveidošanai cilvēktiesību un brīvību aizsardzības jomā, tajā skaitā spīdzināšanas un tās izplatības nepieļaušanai nepieciešamo organizatoriski tiesisko nosacījumu izveidei.
Reklāmraksts

Padomi, kas palīdzēs saglabāt žilbinoši baltu smaidu

Balti, skaisti zobi bieži vien ir pirmais, ko pamanām cilvēkos, tāpēc arī paši vēlamies parūpēties par to, lai smaids būtu kopts. Bojāti un nodzeltējuši zobi spēj iedragāt pašapziņu, bet pēc tam, kad veiktas procedūras, lai novērstu nepilnības, svarīgi turpināt rūpēties par zobiem. Laba mutes higiēna ir svarīga ne tikai estētisku apsvērumu, bet arī veselības dēļ. Turpinājumā daži vienkārši padomi, kas palīdzēs saglabāt ne tikai žilbinoši baltus zobus, bet arī iegūt svaigu elpu un veselīgu smaidu.
Reklāmraksts

Noderīgi padomi, kā izvēlēties mikroviļņu krāsni

Mikroviļņu krāsns ir vērtīgs izgudrojums - tajā var ērti un ātri pagatavot maltīti vai uzsildīt ēdienu. Mūsdienu mikroviļņu krāsnis savas funkcionalitātes ziņā ne ar ko neatšķiras no gāzes un elektriskās plīts vai cepeškrāsns.
Reklāmraksts

Vai sodu maksāt ir izdevīgāk?

Pirms nedēļas Latviju pāršalca ziņa par satiksmes negadījumu uz Daugavpils šosejas, kurā iesaistīta lielgabarīta krava. Šoferis, pārvadājot vēja ģeneratora lāpstiņas, neveiksmīgi veicis manevru, kā rezultātā ieslīdējis grāvī. Savukārt krava nosprostoja visu Daugavpils šoseju abos virzienos. Negadījumā atklājās, ka pārvadājumā iesaistītas vēl četri kravas transporta līdzekļi, kuri kopumā radījuši 10 administratīvos pārkāpumus – sākot ar nepiemērotu tehniku, beidzot ar Valsts policijas pavadības trūkumu.
Reklāmraksts

Kas jāapdomā, izvēloties spēļu konsoli?

Tagad, kad tehnoloģijas attīstās straujiem soļiem un ierīču piedāvājums ir tik plašs kā vēl nekad, piemērotākās spēļu konsoles izvēle var būt sarežģīts uzdevums. Plānojat iegādāties spēļu konsoli, taču nezināt, ar ko sākt? Lai atvieglotu šo uzdevumu, esam apkopojuši svarīgāko, kas jāapdomā, izvēloties spēļu konsoli!
Reklāmraksts

Vai konteineru krīze Ķīnā sabojās Ziemassvētkus?

Esam pārliecināti, ka lielākā daļa pasaules iedzīvotāju ir turējuši rokā preci, uz kuras drukātiem burtiem ir rakstīts “MADE IN CHINA”, kas pierāda to, ka Ķīna ir viena no lielākajām ražotājvalstīm pasaulē, ņemot vērā importa un eksporta apjomus. Saistībā ar Latviju, Ķīna ierindojas 6. vietā pēc importēto kravu apjoma. 2020. gadā Ķīna bija trešais lielākais eksporta partneris Eiropas Savienībā (10,5%) un vislielākais importa partneris, veidojot 22,4% no visām precēm.
Reklāmraksts

Vai zobu implanti pasargā arī citus zobus mutē?

Zobu iztrūkums rada nepievilcīgu vizuālo tēlu, kā arī liek izskatīties vecākiem nekā patiesībā esam. Bet ja runa ir par mutes dobuma veselības ietekmējošajiem faktoriem, vai jūs zinājāt, ka iztrūkstošie zobi var veicināt turpmāku citu zobu zaudēšanu, žokļa kaulu pasliktināšanos un sejas deformācijas risku?
Reklāmraksts

Kvarca lampa telpu dezinfekcijai: kas par to jāzina?

Analizējot, kā veicama telpu dezinfekcija, rodas jautājumi – kā cīnīties ar baktērijām, kādi līdzekļi ir efektīvākie un kā to pareizi veikt? Viens no šādiem variantiem ir UV jeb kvarca lampa. Ultravioletajai gaismai ir sena vēsture, izmantojot to kā dezinfekcijas līdzekli, tādēļ UV lampas tiek izmantotas jau ilgu laiku, lai cīnītos pret vīrusu izplatību un aizsargātu cilvēku veselību strādājot, mācoties un iepērkoties dažāda lieluma telpās.