Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Reklāmraksti

Reklāmraksts

8 padomi, kas noderēs iekārtojot mazu dzīvokli

Jauna dzīvokļa iegāde vienmēr ir nozīmīgs un priecīgs notikums, tomēr bieži vien ar iegādi viss nebeidzas, jo dzīvokli nepieciešams iekārtot atbilstoši savām vēlmēm un vajadzībām. Šo uzdevumu var sarežģīt fakts, ka dzīvoklis ir mazs, tomēr tas nebūt nenozīmē, ka jāatsakās no savām iegribām. Mazi dzīvokļi mūsdienās nav retums. Liekot lietā mazliet izdomas, fantāzijas un viltību, mazu dzīvokli iespējams pārvērst līdz nepazīšanai, padarot to gan vizuāli pievilcīgu, gan funkcionālu – lūk, 8 padomi, kas noderēs, iekārtojot mazu dzīvokli!
Reklāmraksts

Bērnu frizētava Hair Room ir atklājusi noslēpumus, kā griezt matus pat visnepaklausīgākajiem bērniem

No pirmā acu skatiena matu griezums mazajiem klientiem liekas vienkāršs, bet patiesībā tas ir ļoti nopietns darbs. Bērna un pieauguša matu griešana nav viens un tas pats, ne katrs profesionāls frizieris tiks galā ar tik sarežģītu uzdevumu. Bērni pēc savas dabas ir ļoti aktīvi, neviens bērns nesēdēs frizieru krēslā mierīgi un taisni, bērnam visu laiku kaut kas jādara. Tas nozīmē, ka bērnu frizētavas meistaram jāmāk strādāt ātri, bet tajā pašā laikā uzmanīgi un kvalitatīvi.
Reklāmraksts

Ievads Facebook reklāmu izmantošanai biznesā

Reklāma Facebook ir viens no efektīvākajiem veidiem, kā sazināties ar savu mērķauditoriju tiešsaistē. Vai zinājāt, ka 96 % sociālo mediju tirgotāju atzīst Facebook par visefektīvāko sociālo mediju reklāmas platformu?
Reklāmraksts

7 idejas dzimšanas dienas ballītei pieaugušajiem

Tuvojas dzimšanas dienas ballīte pieaugušajiem, bet nav variantu, kā to pavadīt interesanti un azartiski? Nost ar garlaicīgām idejām! Arī pieaugušie ir pelnījuši savu jubileju atzīmēt tā, lai paliek lieliskas atmiņas un emocijas. Lasi šo rakstu un noorganizē ballīti sev vai kā pārsteigumu draugam!
Reklāmraksts

Mūsdienu vajadzības mājsaimniecībā

Palīgēku loma mājsaimniecībā nav mainījusies arī 21. gadsimtā. Garāžas ir maksimāli daudzfunkcionālas un, atkarībā no specifikācijas, tās ir iespējams izmantot arī kā pieliekamo vai mantu glabātuvi.
Reklāmraksts

Žalūziju veidi un to pielietojums

Žalūzijas ir ne tikai gaumīgs dizaina elements. Tās ir arī praktiskas un ērti lietojamas. Mūsdienās ļoti daudz iedzīvotāju nakts aizkaru vietā izvēlas lietot žalūzijas. Viens no galvenajiem iemesliem ir mūsdienīgo materiālu izvēle. Liela daļa žalūziju tiek ražotas no materiāla, kas atstaro saules gaismu. Tas nozīmē, ka žalūzija labi aptumšo telpu un vasaras periodā aiztur tiešus saules starus, līdz ar to, telpa tik ļoti nesakarst.
Reklāmraksts

Biežāk uzdotie jautājumi par elektro skūteriem

Mūsdienās elektro skūteri ir kļuvuši par ļoti populāriem transportlīdzekļiem. Lielākās pilsētās var pamanīt ļoti daudzus braucējus. Elektro skūterus iespējams gan iznomāt, gan iegādāties savā īpašumā. Tomēr neskatoties uz to, ka ļoti daudzi cilvēki jau izmanto šo transportlīdzekli, joprojām ir daudzi neskaidri jautājumi par elektro skūteriem. Ja arī Jūs neesat pilnībā informēts par elektro skūteriem, tad lasiet raksta turpinājumu. Tajā būs minēti biežāk uzdotie jautājumi par elektro skūteriem un rastas atbildes uz tiem.
Reklāmraksts

Praktiski padomi tapešu izvēlē

Kaut gan mūsdienās, veicot remontu mājoklī, daudzi dod priekšroku krāsotām sienām, taču tapetes ir aktuālas arī šodien, jo tiek piedāvāts tiešam daudzveidīgs krāsu, faktūru un dizainu klāsts.
Reklāmraksts

Kā iepriecināt sievieti dzimšanas dienā?

Tuvojas mammas, draudzenes, mīļotās sievietes vai citas Jums svarīgas dāmas dzimšanas diena, bet nezināt, ko dāvināt? Turpiniet lasīt un smelieties iedvesmu skaistai, īpašai dāvanai.
Reklāmraksts

Nepieciešamo zoo preču ceļvedis, ja ģimenē ienāk kucēni vai kaķēni

Ģimenes mīluļa izvēle ir nopietns un atbildīgs process – jāapsver gan vēlmes un nepieciešamība pēc mājdzīvnieka, gan dzīves un vides apstākļi, kā arī daudzi citi mainīgie. Lai Tev palīdzētu jums, lasītāji, rast atbildes uz jautājumiem par nepieciešamajām precēm, ja mājās tiek gaidīti jauni kucēni vai kaķēni, kā arī citiem būtiskiem aspektiem – esam sagatavojuši īsu ceļvedi. Lasi un uzzini!
Reklāmraksts

Kas ir VPN un kāpēc jums tas ir vajadzīgs

Labākie VPN var palīdzēt nodrošināt jūsu tīmekļa datplūsmu pret kiberuzbrukumiem, spiegiem un ikvienu citu, kurš vēlas nozagt vai gūt peļņu no jūsu datiem.
Reklāmraksts

4 populārākie veidi, kā pagatavot kafiju

Ja Jūs esat kafijas cienītājs, Jūs, visticamāk, zināt, ka kafiju var pasniegt ļoti daudz dažādos veidos. Iespējams, pat vairāk nekā kafijas pasniegšanas variantu ir kafijas pagatavošanas veidu. Kafiju var gatavot no šķīstošām kafijas granulām, maltas kafijas, kas pieejama beramā, spilventiņu un kapsulu veidā, kā arī no kafijas pupiņām.
Reklāmraksts

7 iemesli, kāpēc investēt saules paneļos

Atjaunojamo enerģijas avotu izmantošana mājsaimniecību energoapgādē kļūst par realitāti. Arvien vairāk privātmāju īpašnieku apsver variantu savā īpašumā uzstādīt saules paneļus. Tā ir iespēja saražot dabai draudzīgu elektroenerģiju, turklāt, ņemot vērā energoresursu cenu pieaugumu, tas ir arī spēcīgs ekonomiskais stimuls.
Reklāmraksts

Trīs soļi, kam sekot, izvēloties velosipēdu

Velosipēds ir ne tikai sportam, bet arī aktīvai atpūtai un arī ikdienas transportam lietderīgs un ērts līdzeklis. Protams, ar jebkuru velosipēdu var braukt, bet, lai velobraucieni būtu patīkami, ir vērts pievērst uzmanību attiecīgajām detaļām, iegādājoties sev piemērotāko.
Reklāmraksts

Izsmalcināta atpūta galvaspilsētā - viesnīcas Rīgā ikvienai gaumei

Rīga ir Baltijas kultūras galvaspilsēta, kur baudīt visdažādākās atpūtas, izklaides, gastronomijas un mākslas iespējas. Izmantojiet brīvdienas, lai palutinātu sevi – aizmirstiet par ikdienas rūpēm, uztraukumiem un veltiet laiku sev tepat, galvaspilsētā! Par lielisku un izsmalcinātu atpūtu parūpēsies kāda no šīm Rīgas viesnīcām!
Reklāmraksts

Flīžu drošība jeb pretslīde

Izvēloties flīžu segumu, sevišķi grīdas flīzēm, viens no būtiskākajiem aspektiem ir flīžu pretslīdes īpašības. Grīdas segumam būtu ieteicams izvēlēties pretnonēsāšanās izturīgas, neslidenas flīzes. Ja izmantošanas laikā grīdas segums bieži būs slapjš, ieteicams izvēlēties flīzes ar nelīdzenu virsmu.
Reklāmraksts

POS materiāli, kas palielinās pārdošanu tirdzniecības vietās

Kas ir POS materiāli un kāpēc tie jāizmanto veikalu akcijām un kampaņām? POS apzīmē “Point of Sale Marketing” — reklāmas aktivitātes veids, kur reklāmas materiāli tiek izvietoti tirdzniecības vietās un ko var izmantot efektīvā veidā, lai palielinātu produktu vai pakalpojumu pārdošanu. Tirdzniecības vietas stenda izveide, kas uzrunā Jūsu klientus, ir būtiska uzņēmuma mārketinga stratēģija.