Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

2019.gada modernāko tehnoloģiju siltumsūkņi un to pārsteidzošās funkcijas

Siltumsūkņi viennozīmīgi uzlabo dzīves kvalitāti, piešķirot ikdienas dzīvei bezrūpību un komfortu, izmantojot jaunākās tehnoloģijas. Bet kādi sensori un funkcijas padara siltumsūkņus par lielisku ieguldījumu Jūsu komfortā un mājoklī? Lasiet vairāk par to, kā izmantot siltumsūkņa sensorus un funkcijas, kas balstās uz veselīga mikroklimata izveidi un energoefektivitātes paaugstināšanu!

Iedomājieties ikdienu, kur Jūs vienmēr sagaida ar pielāgotu temperatūru, lai kur Jūs dotos. Izmantojot jaunākās siltumsūkņu tehnoloģijas, tas ir ne tikai iespējams - tas ir vienkārši. Mūsdienās vairākiem no Mitsubishi Electric modeļiem ir sensori un funkcijas, kas var darīt visu, sākot no cilvēku izsekošanas līdz analīzei, kurās telpās cilvēki uzturas biežāk. Šīs funkcijas padarīs ikdienas dzīvi ne tikai ērtāku, bet arī ekonomiskāku.

“Siltumsūkņi vienozīmīgi iekaro Latvijas apkures tirgu, nostiprinot savas pozīcijas ar praktiskiem un  unikāliem tehnoloģiskiem sasniegumiem."

I see sensors (Es redzu)

Istabu parasti var iedalīt dažādās zonās,  pie logiem un durvīm gaisa temperatūra atšķirsies.  Ar I-See sensoru Jūs varat viegli izveidot vienmērīgu temperatūru telpā. Proti, sensors nepārtraukti skenē no vienas puses uz otru un analizē aukstās zonas, nekavējoties novadot siltumu uz auksto zonu. Sensors vienkārši uztver dažādas temperatūras un vienmēr cenšas uzturēt vienmērīgu un nemainīgu temperatūru telpā.  Vislabāk pārdotākie jaudīgie un gaumīgie dizaina sērijas siltumsūkņi MSZ-FH un HERO-LN no Mitsubishi Electric ir aprīkoti ar I-see sensoru.

Patstāvīgi analizē un pielāgo funkcijas

Izmantojot sensoru I-See, HERO-LN un MSZ-FH var arī noteikt, vai telpā ir cilvēki. Sensors nosaka, kur cilvēks atrodas telpā un vai persona dodas prom to telpas vai uzkavējās. Tas ir absolūti izcili, ja runa ir par enerģijas taupīšanu un ekonomiku. Ja telpā nav reģistrēts neviens cilvēks, sensors paziņo siltumsūknim, lai sūknis automātiski pazemina iekštelpu temperatūru par 2 ° C. Pēc 10 minūtēm, nereģistrējot cilvēkus, temperatūra pazemināsies par vienu grādu, un pēc 60 minūtēm temperatūra tiks pazemināta par vēl vienu grādu.

Tieša un netieša gaisa plūsma

Mitsubishi Electric ir izstrādājis siltumsūkņus, kur Jūs varat izvēlēties starp tiešu un netiešu gaisa plūsmu. Tas nozīmē, ka Jūs varat novirzīt apkures vai dzesēšanas gaisa plūsmu uz personu vai novirzīt no tiem . Piemēram, ja iestatāt siltumsūkni netiešā stāvoklī sensors gaisa plūsmu novadīs no cilvēka, kas atrodas telpā. Tiešā režīmā  gaisa plūsma tiks novirzīta uz cilvēkiem telpā. Siltumsūkņī HERO-LN un  MSZ-FH ir šī tehnoloģija, un to padara par iespējamu I-See sensors.

Nakts režīms

Mitsubishi Electric siltumsūķņi ir vieni no klusākajiem pasaulē un nakts režīms padara tos vēl klusākus netraucētam mieram. Modeļi HERO-LN un kompaktais Solid ir aprīkoti ar nakts funkciju. Šī ir lieliska īpašība, ja, piemēram, vēlaties nomainīt veco siltumsūkni, kas naktī ir mazliet trokšņains, jo āra bloks atrodas netālu no guļamistabas loga, vai arī, ja jūs dzīvojat blīvās ēkās un jums ir īpašas prasības attiecībā uz āra trokšņa līmeni. Ar vienu tālvadības pults taustiņu skaņa no ārpuses tiek pazemināta par 3dB (A), kas atbilst pat 50% skaņas samazināšanai cilvēka izjutām. Iekšējā bloka funkciju indikatora lampu apgaismojums aptumšojās un tiek deaktivizēti skaņas signāli nakts režīmā.

Rūpes par mājokli (I-SAVE)

Visiem Mitsubishi Electric modeļiem ir i-Save funkcija. Šī funkcija nodrošina vienmērīgu siltumu un stabilu iekštelpu klimatu iepriekš iestatītā temperatūrā, ventilatora ātrumā un gaisa plūsmas virzienā, kas lieliski noder,ja vēlaties uz ilgāku laiku doties prom no mājām, bet Jums ir svarīgi, lai iekštelpas klimats saglabātos nemainīgs

Efektīva apsilde pie lieliem mīnusiem

Daudziem Mitsubishi Electric modeļiem ir hipersildīšanas tehnoloģija, kas pie lieliem mīnusiem nodrošina izcilu sildīšanas jaudu. Hero, MSZ-FH, grīdas modeļa un Multi Split (āra bloks, kas piegādā enerģiju divām iekštelpu vienībām) modeļiem ir hipersildīšanas tehnoloģija. Tas rada augstāku siltuma efektu aukstā klimatā, kā arī lielu jaudas koeficientu un labus ietaupījumus. Visiem hipersildīšanas modeļiem ir rūpnīcā garantēta apkures darbība līdz -25 ° C.

Apskatiet tuvāk siltumsūkņus, kuri apveltīti ar jaunākajām tehnoloģijām www.ecoinnovation.lv

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti