Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

3 iemesli, kāpēc lietoti apģērbi ir gudra izvēle

Ko vilkt mugurā – par spīti stereotipiem, šis jautājums nodarbina ne tikai rūdītas fashionistas, kas vienu kleitu divreiz nevelkot, bet ikvienu cilvēku, kam gribas izskatīties stilīgi. Veikalos tagad ir pieejama teju neierobežota apģērbu izvēle, taču daudziem mīļāki ir lietoti apģērbi. Kāpēc 21. gadsimtā cilvēki dod priekšroku valkātiem apģērbiem un ko no tā iegūst sabiedrība un mūsu planēta? Lasi šajā rakstā!

Lētāk, skaistāk, kvalitatīvāk

Labas drēbes maksā daudz – šo patiesību vēl nav apstrīdējis neviens apģērbu ražotājs, taču ir viena pārbaudīta viltība, kā tikt pie luksusa mēteļa vai lieliskas kleitas, neiztukšojot bankas kontu. Modes pērles var atrast lietotu apģērbu veikalos, kur nonāk gan valkātas, gan pavisam jaunas drēbes. Starpība starp jaunu un lietotu apģērbu cenu var sasniegt 70-80%, un, ar zināmu veiksmes devu, humpalu bodēs iespējams atrast ne tikai masu zīmolu, bet arī dizaina preces. Patiesi labu apģērbu mūžs ir krietni ilgāks, nekā laiks, ko tas pavada pirmā īpašnieka skapī, tāpēc lietoti apģērbi var pārsteigt ar savu kvalitāti pat prasīgākos pircējus.

Lietoti apģērbi – atbilde pārprodukcijai

Neierobežota tirgus ekspansija pēdējo trīsdesmit gadu laikā ļāva cilvēkiem no hroniskā deficīta valstīm kļūt par aizrautīgiem patērētājiem, taču katrai medaļai ir sava ēnas puse. Apģērbu pārprodukcija ir viens no modes industrijas lielākajiem grēkiem, no kura nav pasargāti pat luksusa zīmoli. Un tomēr galvenie zaudētāji pārprodukcijas laikmetā nav ražotāji – tie ir šuvēji, kuri spiesti strādāt vairāk, patērētāji, kuriem jāsamierinās ar mazāk kvalitatīvu apģērbu, un visi planētas iedzīvotāji, kas elpo rūpnīcu un izgāztuvju piesārņoto gaisu.

Kā pārtraukt apburto loku? Popularizēt lietotu apģērbu valkāšanu, pērkot kvalitatīvas drēbes, kas var gadiem ilgi kalpot dažādiem saimniekiem.

Dalīšanās sabiedrība – draudzīgāka un saliedētāka

Izvēloties vienu vai otru iepirkšanās veidu, mēs pirmām kārtam vērtējam tūlītējus ieguvumus, taču mūsu rīcībām ir arī ilgtermiņa globālās sekas. Lietotu apģērbu tirdzniecības industrija jau tagad maina iepirkšanās ieradumus visā pasaulē, veicinot atbildīgāku pieeju drēbēm un cilvēku attiecībām.

Dalīšanās ētika ir nozīmīga daudzu valstu kultūrā, un vieglākais veids, kā 21. gadsimtā īstenot šo veco praksi, ir pirkt un pārdot lietotus apģērbus. Liela loma šeit ir internetam un sociālajiem tīkliem – tā ir ikvienam pieejama komunikācijas platforma, kur meklēt ne tikai pircējus un pārdevējus, bet arī domubiedrus, dibināt kontaktus un nostiprināt horizontālās saites.

Pats labākais ir tas, ka lietoti apģērbi ir demokrātiskākais modes veids, taču tas neierobežojas ar demokrātiskiem apģērbiem. Mūsdienās lietoti apģērbi pieejami tikpat plaši, cik jaunas zīmolu drēbes. Tu vari izvēlēties iemīļotāko iepirkšanās veidu vai izmēģināt jaunas apģērbu medību stratēģijas – iepirkties veikaliņā, pasūtīt tiešsaistē vai pirkt no rokām

Lietoti apģērbi un citas pērles vienuviet

Sludinājumu platforma Andele Mandele nav vienkārši lietotu apģērbu veikals internetā – tā ir pārdevēju un pircēju tikšanās vieta, kur unikāls ir ikviens piedāvājums. Ne velti visas mājaslapā izvietotās preces tiek sauktas par pērlēm – Andele Mandelē iespējams nomedīt gan ikdienā valkājamus apģērbus, gan glaunus vakartērpus un stilīgus apģērbus ikvienam svarīgam dzīves momentam.

Platformā var pirkt un pārdot ne tikai lietotus apģērbus, bet arī skaistumkopšanas preces un preces mājas labiekārtošanai: sadzīves tehniku, grāmatas, mēbeles, traukus… visu, kas var atrast jaunu saimnieku un priecēt vēl gadiem ilgi.

Lietoti apģērbi neiztukšo bankas kontu un palīdz darīt labus darbus, vienkārši iepērkoties – vai tas nav pietiekams iemesls, lai ielūkotos bodīšu piedāvājumā? Ienāc Andele Mandele mājaslapā www.andelemandele.lv un atrodi satriecošas modes pērles!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti