Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

5 mīti un patiesības par vannas istabas remontu

Vai jūtaties patīkami, ieejot savā vannas istabā? Vai tajā ir pietiekami daudz vietas visam nepieciešamajam? Varbūt sen jau plānojat pirkt jaunu izlietni, un arī vecās flīzes derētu nomainīt? Vannas istaba ir viena no svarīgākajām telpām mājoklī, tādēļ tai bez šaubām ir jābūt funkcionālai, ērtai un arī pievilcīgai. Gudri veikts remonts palīdzēs to tādu padarīt, iekļaujoties noteiktā budžetā. Taču, lai to īstenotu, protams, ir nepieciešama plānošana, izpēte un laiks. Mēs šajā rakstā esam paskatījušies uz virtuves remontu no citas perspektīvas, apkopojot piecus mītus, kurus arī Jums derētu zināt.

 

1.Vannas istabas remontam vienmēr ir nepieciešams liels budžets

Lai arī vannas istabas remonta izmaksas galvenokārt atkarīgas no telpas esošā stāvokļa un Jūsu vajadzībām/vēlmēm, gudri plānojot ir iespējams īstenot tādu rezultātu, kādu esat iecerējuši, iekļaujoties nelielā budžetā. Lai to izdarītu, jāsāk ar plānošanu.

 Nepieciešams pārdomāt, kādas ir Jūsu svarīgākās vajadzības. Piemēram, tā var būt vannas maiņa vai arī jaunas duškabīnes iegāde no 220.lv. Visas vajadzības ieteicams sakārtot prioritārā secībā, sākot ar svarīgāko. Pēc tam aprēķiniet aptuvenās izmaksas, lai noskaidrotu summu, kāda vajadzīga. Kad tas izdarīts, noskaidrojiet pieejamo summu remontam un salīdziniet ar nepieciešamo. Ja nepieciešamā summa ir lielāka par to, kas Jums pieejama, koncentrējieties uz svarīgākajiem uzdevumiem, kurus šobrīd varat atļauties. Ņemiet vērā, ka remonts nav obligāti jāpaveic pilnā apjomā uzreiz.

2.Vannas istabas remontam jāpadara telpa plašāka

Cilvēki dažkārt mēdz uzskatīt, ka viens no galvenajiem mērķiem, kādēļ jāveic vannas istabas remonts, ir, lai to padarītu plašāku. Taču patiesībā lielākajā daļā gadījumu to nav iespējams izdarīt, ja vien netiek izgāztas sienas, taču šāda rīcība ir jāsaskaņo, lai neradītu bīstamus apstākļus dzīvošanai (it īpaši, ja dzīvojat dzīvoklī). Turklāt šāda telpas pārveidošana var izmaksāt ļoti dārgi, jo izmaiņas var ietekmēt arī citus remonta aspektus, piemēram, santehnikas izvietojumu un tamlīdzīgi.

Vai zinājāt, ka telpu varat padarīt plašāku arī, nemainot tās fizisko lielumu? Svarīgākais, kas jāizdara – gudri un radoši jāizmanto pieejamā platība, piemēram, meklējot vannas istabas mēbeles https://220.lv/lv/mebeles-un-interjers/vannas-mebeles, izvēlieties pie sienas stiprināmos modeļus, lai taupītu grīdas platību. Tāpat centieties gudri izmantot tās zonas, kas parasti tiek atstātas novārtā, piemēram, siena virs tualetes poda, telpas stūri, nišas un tamlīdzīgi. Šeit arī svarīgi atcerēties, ka ir jāatbrīvojas no visa liekā, kas aizņem vairāk vietas, nekā nepieciešams.

3.Remontam ir telpa jāpadara greznāka

Būsim atklāti – ne visos mājokļos ir nepieciešama vannas istaba, kas izskatās, kā no žurnāla vāka. Lielākajā daļā gadījumu svarīgākā prioritāte ir funkcionalitāte, praktiskums un ērtība. Šai telpai ir jābūt tādai, kurā Tu un citi mājokļa iedzīvotāji jūtaties ērti, patīkami un mājīgi. Un šo efektu var panākt arī, netērējot daudz naudas. Bieži vien pietiek ar dažu nelielu, bet nozīmīgu detaļu pievienošanu, piemēram, atbilstoša apgaismojuma ierīkošanu, pūkainu un skaistu dvieļu iegādi, saskaņotu trauciņu, kastīšu un citu dekoru izvietošanu telpā.

4.Vannai un dušai vienmēr jāatrodas atsevišķi

Nav noslēpums, ka cilvēki pasaulē dalās divās grupās – tie, kas dod priekšroku vannām, un tie, kas iecienījuši dušu priekšrocības. Taču retāk tiek runāts par to, ka, gudri plānojot, Jums ir iespēja izbaudīt abus veidus vienā telpā. Piemēram, interneta veikalā 220.lv pieejama plaša vannu izvēle.

Tad, kad vēlaties baudīt relaksējošu, SPA cienīgu atpūtu vannā, to bez problēmām varat izdarīt, savukārt, kad esat steigā, vanna pārtop par dušas kabīni, jo siena pasargā telpu no ūdens šļakstīšanās, ja izvēlaties iegādāties vannu un vannas sienu.

5.Vannas istabas remonts nav vērtīgs ieguldījums

Daudzi mājokļu īpašnieki neaizdomājas par to, ka tieši vannas istaba un virtuve ir telpas, kurās vērts ieguldīt laiku un naudu. Tieši tāpēc koncentrējieties uz vannas istabas remontu, nosakiet budžetu un soli pa solim izveidojiet tieši tādu iekārtojumu, kādu vēlaties. Ilgtermiņā tas atmaksāsies, tai skaitā, palielinot mājokļa kopējo vērtību, ja izlemsiet to kādreiz pārdot.

Ja meklējat kvalitatīvas un pievilcīgas vannas istabas mēbeles, duškabīnes vai vannas, ielūkojieties interneta veikala 220.lv plašajā piedāvājumā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti