Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

5 padomi, kā izvēlēties ofisa mēbeles

Plānojot ofisa iekārtojumu, īpaši labi ir jādomā par tam piemērotām mēbelēm. Tām jābūt ne tikai gaumīgām, bet arī funkcionālām un jānodrošina maksimāls komforts. Mēbeļu piedāvājums šobrīd ir tik daudzveidīgs, ka reizēm atrast piemērotākos risinājumus nav nemaz tik vienkārši. Raksta turpinājumā atradīsiet dažus noderīgus padomus, kas palīdzēs izvēlēties labākās mēbeles Jūsu darba vietai.

Pievērsiet uzmanību funkcionalitātei

Pirms mēbeļu iegādes ir svarīgi izvērtēt savas vajadzības, lai izvēlētos funkcionālas mēbeles. Piemēram, ja Jums jāuzglabā daudz dokumentu un citu lietu, noderēs skapji ar ietilpīgiem plauktiem, kā arī galdi ar atvilktnēm, kur uzglabāt visu nepieciešamo.

Izvēlieties atbilstošu stilu

Bez šaubām - nozīme ir arī mēbeļu stilam. Izvēlieties mēbeles, kas vislabāk raksturo Jūsu uzņēmumu un tā vērtības. Labi, ja tiks izvēlēts vienots stils, piemēram, ofisa krēsli, galdi un kopējais telpas iekārtojums rada harmonisku vienotību.

Iegādājieties labus krēslus

Ofisa krēsli pieejami plašā izvēlē, taču, izvēloties piemērotākos, uzmanība ir jāpievērš tam, cik krēsli ir ergonomiski. Ir svarīgi, kad ofisa krēsli ir ar regulējamu augstumu, lai katrs darbinieks var to pielāgot atbilstoši savām vajadzībām.

Plānojiet telpas izkārtojumu

Pārdomājiet un izplānojiet telpas iekārtojumu, lai izvēlētos vēlamajiem parametriem atbilstošus risinājumus. Tas palīdzēs izvairīties no nepatīkamiem pārsteigumiem arī vēlāk.

Pievērsiet uzmanību durvju aiļu platumam un augstumam, lai pārliecinātos, ka iegādātās mēbeles varat ienest telpā.

Domājiet ilgtermiņā

Lai izvēlētās ofisa mēbeles būtu labs ilgtermiņa risinājums, vērts padomāt ne tikai par šī brīža, bet arī par nākotnes vajadzībām. Tas var ietvert, piemēram, ietilpīgāku plauktu vai lielāku galdu iegādi.

Tāpat uzmanība ir jāpievērš materiālu veidam, kvalitātei un kopšanas prasībām, jo no šiem faktoriem atkarīgs mēbeļu kalpošanas laiks. Tas pats attiecināms uz mēbeļu krāsu - arī šajā ziņā vērts dot priekšroku praktiskākiem risinājumiem.

Ofisa mēbeles iegādājieties Kate.lv!

Ja ir pienācis laiks iekārtot ofisu, ieskatieties mēbeļu salona “Kate” piedāvājumā, kur atradīsiet kvalitatīvas un mūsdienīgas mēbeles plašā izvēlē. Izpētot plašo preču piedāvājumu – www.kate.lv interneta veikalā, Jūsu izvēlei atklāsies ergonomiski ofisa krēsli, praktiski galdi, klusuma kabīnes, mēbeles atpūtas telpai, kā arī daudzi citi risinājumi lieliem un maziem birojiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti