Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

6 kļūdas, no kurām izvairīties, iegādājoties sadzīves tehniku

Jaunas sadzīves tehnikas iegāde ir viens no uzdevumiem, kuru nevajadzētu sasteigt, jo šis pirkums mums kalpos vairāku gadu garumā. Milzīgais piedāvājums vilina daudzus pircējus izvēlēties lētāko modeli, vai arī to, kuram ir pēc iespējas vairāk funkciju un ekstru. Šajā rakstā uzziniet, kādas kļūdas nepieļaut, pērkot sadzīves tehniku

1. Pieejamās platības un iekārtojuma nepārdomāšana

Šī ir viena no populārām kļūdām, kuru cilvēki pieļauj, pērkot jaunu sadzīves tehniku. Nepietiek tikai ar to, ka izvēlaties dizainu un modeli ar pieņemamu cenu. Vērā jāņem arī tas, kur sadzīves tehnika tiks novietota, un vai tai pietiks vietas konkrētajā zonā. Aplūkojot piedāvājumu, vienmēr pievērsiet uzmanību preču izmēriem – augstumam, platumam un dziļumam, lai saprastu, vai varēsiet to pielāgot telpas iekārtojumam un pieejamai platībai.

Piemēram, Jūs vēlaties nomainīt priekšējās ielādes veļas mašīnu pret jaunu, taču modelis, kuru izvēlaties, ir pārāk liels, un durvis nevar atvērt pietiekami plaši, jo priekšā ir tualete vai vannas istabas virsma. Tad Jums, vai nu ir jāmeklē cits modelis, vai arī jāpārplāno vieta, kur likt veļas mašīnu.

2. Pārtērēšanās

Ir pircēji, kuri tik ļoti aizraujas ar koncentrēšanos uz preces izskatu un funkcijām, ka aizmirst veikt padziļinātu izpēti par to, kas šobrīd ir veikalu sortimentā un salīdzināt, kādas ir modeļu cenas. Tā rezultātā gadās pieļaut kļūdu, iztērējot vairāk naudas, nekā plānots. Par to, kas šādās un citās situācijās var palīdzēt iegūt papildu naudas līdzekļus, piemēram, aizdevumu (lasīt vairāk), noskaidrojiet šajā bloga rakstā.

3. Koncentrēšanās uz jaunākajām tendencēm

Līdzīgi kā apģērbu un apavu modē, arī virtuves iekārtojuma dizainā un sadzīves tehnikas modeļu izskatā katru gadu ražotāji ievieš jauninājumus, radot tendences, kas ikvienā no sezonām tiek uzskatītas par populārām. Lai arī, protams, vadīšanās pēc šīm tendencēm var Jums palīdzēt iekārtot telpu moderni un mūsdienīgi, atcerieties, ka katru gadu dizaini, krāsas un formas mainās, tāpēc tas, kas šobrīd ir “modē”, pēc gada tāds vairs nebūs. Ja vien neesat gatavi katru gadu pielāgot tehniku atbilstoši tendencēm, koncentrējieties uz tādu stilu, kas atbilst Jūsu gaumei un vajadzībām.

4. Sarežģīta kopšana un labošana

Veicot izpēti, pievērsiet uzmanību ikvienai sadzīves tehnikas detaļai, tai skaitā, cik viegli to ir kopt un vai tirgotājs piedāvā arī garantiju. Neizvērtējot šo aspektu, var gadīties, ka iegādāsieties modeli, kuru ikdienā ir grūti kopt, kā arī, ja gadīsies kādas ķibeles, Jums nāksies pilnībā segt apkopi un labošanu. Izvēlieties uzticamu un pārbaudītu tirgotāju, kā arī izlasiet pircēju atsauksmes par tā pakalpojumu sniegšanas kvalitāti un precēm, ko tas piedāvā.

5. Energoefektivitātes klases neizvērtēšana

Viens no nozīmīgākajiem sadzīves tehnikas izvēles kritērijiem ir tās energoefektivitātes klase. Šis aspekts ne tikai ietekmē ierīces darbību un cenu, bet arī to, cik tā būs ekonomiska lietošanai ikdienā. Energoefektivitātes klases ir norādītas ar alfabēta burtiem, un A+++ klase ir augstākā, bet G klase – zemākā. Ja vēlaties ietaupīt naudu, dodiet priekšroku sadzīves tehnikai, kuras energoefektivitātes klase nav zemāka par A.

6. Impulsīvā iepirkšanās

Atlaižu piedāvājumi, akcijas un vilinoši reklāmas saukļi aicina cilvēkus pirkt vairāk un iztērēt lielākas summas. Pirms veicat nopietnu pirkumu, veltiet laiku izpētei, budžeta izvērtēšanai un savu vajadzību pārdomāšanai. Tādā veidā izvairīsieties no impulsīvas iepirkšanās, ko pēc tam var gadīties nožēlot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti