Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Bērnu matrača vēlamās īpašības

Izvēloties bērnu matraci, svarīgi ņemt vērā dažādus faktorus no matrača izturības, materiālu kvalitātes, līdz tā izmēram. Matraču veikals erti.lv, pirms izvēlaties matraci savam bērnam, vēlas jūs iepazīstināt ar dažiem aspektiem, kas jums būtu jāņem vērā, veicot šo pirkumu.

Bērnu gultas matracis vienam bērnam jums būs jāpērk vairākas reizes. Zīdaiņi guļ mazās gultiņās, tām būs nepieciešams viens matracis. Savukārt bērnam paaugoties, tam jau būs pašam sava gulta, kurai vajadzēs citu matraci. Bērnu matracis, kādu izvēlēsieties šīm divām gultām atšķirsies. Kamēr zīdainim ir nepieciešams cietāks matracis, kas labāk atbalstīs jūsu bērna mugurkaulu tā attīstības periodā, jau lielāka bērna matrača preferences būs tīri individuālas. 

Pirmais, kas jāņem vērā, ir matrača spēja atbalstīt ķermeni un mugurkaulu miega laikā. Tāpēc jāizvēlas matracis, kas ir pietiekami ciets. Tomēr ciets matracis nav veiksmes formula visām situācijām. Šķietami veselīgs matracis var izrādīties ļoti neērts, tāpēc vecākiem ir būtiski izvēlēties savam bērnam matraci, kas apkopo tā pozitīvās fizioloģiskās īpašības ar individuālo komforta līmeni. 

Šķiet loģiski pirkt matraci, kas atbilst bērna augumam. Mazs bērns – tātad mazs matracis. Tomēr šāda izvēle ir nepareiza, jo bērni aug ļoti ātri. Vislabākā izvēle būs nopirkt matraci, kas ļaus bērnam augt un matracis nepaliks par mazu. Lai izvairītos no matrača pirkšanas ik pēc diviem gadiem, vislabāk nopirkt kvalitatīvu matraci, kas bērnam šobrīd vēl šķiet par lielu. 

Bērniem var būt dažādas alerģijas un negatīvas reakcijas uz konkrēta materiāla matračiem. Tāpēc īpaši būtiski, izvēloties bērnu matraci, ir saprast tā struktūru. Īpaši bīstami var izrādīties ugunsdrošie materiāli un putu matrača sastāvs. Šāda veida matraču ražošanā ir iesaistītas daudz ķimikālijas, tāpēc labāk izvēlēties matraci no dabīgākiem materiāliem. 

Erti.lv apzinās matrača izvēles individuālo raksturu. Tieši tādēļ tiek piedāvāta lieliska iespēja – iepazīties ar matračiem internetā un doties tos izmēģināt uz matraču veikalu Maskavas ielā 180. Tas  padarīs izvēli, kur pirkt matraci daudz vienkāršāku. Lielai daļai bērnu matraču modeļu tiek piedāvātas pievilcīgas matraču atlaides. Erti.lv – labākā vieta matrača izvēlei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti