Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Cybex Priam 2022 – bērnu rati, kas neliks vilties

Gatavojoties mazuļa ienākšanai ģimenē, viens no svarīgākajiem pirkumiem ir bērnu ratiņi. Mūsdienās piedāvājums ir ārkārtīgi plašs, tāpēc tajā ir viegli apjukt. Lai atvieglotu izvēli, esam apkopojuši svarīgāko par jaunajiem Cybex Priam 2022 ratiņiem.

Kādas izmaiņas ir veiktas jaunajā modelī? Kādas ir to priekšrocības? Uz šiem un citiem jautājumiem atbildes rodam raksta turpinājumā.

Kāpēc šie Cybex rati ir īpaši

Jaunajām māmiņām un dizaina ekspertiem Cybex vārds nav svešs – jau vairākus gadus modīgie bērnu rati ir iecienīta izvēle daudzām ģimenēm. Ja iepriekš esi izmēģinājis zīmola ratus, tad zini, ka tie ir ne tikai vizuāli tīkami, bet arī funkcionāli. Nu plašajam piedāvājumam pievienojies arī jauns modelis – Cybex Priam 2022, kas radīts vien šogad.

Vecāki labi zina, cik lielu pretestību mazs bērns var izrādīt brīdī, kad mēģini viņu piesprādzēt sēdeklītī. Dažkārt šķiet, ka tā ir teju neiespējamā misija. Tieši tāpēc uzņēmums īpašu uzmanību pievērsis drošības jostu sistēmai. Cybex rati var lepoties ar jaunu siksnu, kas būtiski atvieglo un paātrina mazuļa piesprādzēšanu. Jaunajam modelim ātri un bez piepūles iespējams regulēt siknas garumu tikai ar vienu roku (līdzīgi kā automašīnas sēdeklī).

Gan 2021., gan arī 2022. gada modelim ir vienāda garuma pilnībā nolaižami sēdekļi, kas ir piemēroti no dzimšanas līdz pat brīdim, kad mazulis sver 22 kilogramus. Taču būtisks papildinājums ir tas, ka nu sēdekļa audumu ir ne tikai vieglāk piestiprināt un noņemt, bet arī tīrīt.

Kā zināms, mazuļiem var gadīties dažādas neveiksmes un neveiklas situācijas. Vienalga, vai vēlies satīrīt izlietu sulu vai izsmērētu ēdienu, tagad to ir iespējams izdarīt krietni vieglāk nekā iepriekš, jo audumu var mazgāt arī veļas mašīnā.

Parasti jaunie vecāki vēlas būt pēc iespējas tuvāk savam lolojumam, taču ar visiem ratiņiem tas diemžēl nav iespējams. Šie bērnu rati 3in1 ir atšķirīgi ar to, ka kulba ir novietota augstāk nekā iepriekš. Tam ir vairākas priekšrocības.

Pirmkārt, mazulis atradīsies tev tuvāk, tādējādi nostiprinot vecāku un bērnu saikni. Otrkārt, šāds izvietojums ir arī ergonomiskāks (it īpaši tad, kad mazuli liec iekšā vai ņem ārā). Tiem, kas priekšroku dot iepriekšējai pozīcijai, var regulēt ratus atbilstoši savām vēlmēm.

Ratiņi bērniem ir daudz un dažādi, taču Cybex, nenoliedzami, būs teicama izvēle jebkurai ģimenei.

Bērnu rati – kas jāņem vērā, veicot izvēli?

Vecums. Lai izvēlētos piemērotus ratus, vispirms ir jāņem vērā bērna vecums. Vai meklē transportlīdzekli zīdainim vai vecākam mazulim? Cik ilgi plāno izmantot konkrēto modeli? Cybex ir pieejami pastaigu rati, kurus vēlāk var pārveidot arī lietošanai vecākiem bērniem.

Auto sēdeklītis. Pirms veic pirkumu, izsver, vai tev ir svarīgi, lai auto sēdeklīti varētu piestiprināt ratiem. Tas visbiežāk būs iespējams vien tad, ja priekšroku dod viena zīmola precēm.

Izmērs un svars. Ja tev ir maza automašīna, taču plāno doties regulāros braucienos ar mazuli, svarīgi ir dot priekšroku maza izmēra ratiem. Padomā arī par to, cik bieži tev būs izvēlētie rati jānēsā. Ja dzīvo augstā stāvā, centies izvēlēties pēc iespējas vieglāku modeli.

Foto: cybex-online.com

Bērnu ratiņi ir liels pirkums, ko neveic katru dienu. Tieši tāpēc ir svarīgi pieņemt lēmumu lēnām un bez steigas, kārtīgi apdomājot visus plusus un mīnusus. Bērnu preču veikals “Mimikid” piedāvā ratus visām gaumēm un vajadzībām – atliek vien izvēlēties sev tīkamākos.

 

 

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti