Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Dārza mēbeles internetā

Klāt vasaras sezona un ir īstais laiks parūpēties par savu apkārtni un ieviest pārvērtības savā dārzā.

 Dārza mēbeles internetā ļaus Jums labiekārtot dārzu vai piemājas apkārtni.  Interneta veikals 220.lv saviem klientiem piedāvā iegādāties dārza mēbeles daudz izdevīgāk, nekā citos interneta veikalos.

Interneta veikals 220.lv saviem klientiem piedāvā stilīgas, ērtas un praktiskas dārza mēbeles atbilstoši ikviena gaumei, vēlmēm un finanšu situācijai. 220.lv piedāvājumā ir dārza mēbeļu komplekti, galdi, soli, sauļošanās gultas, bērnu smilšu kastes un citas lietas. Ikvienam klientam pieejamas arī atlaides un īpašie piedāvājumi.

Izvēlieties skaistas dārza mēbeles internetā un padariet savu dārzu par skaistu atpūtas vietu, kur izbaudīt siltos pavasara un vasaras mēnešus kopā ar ģimeni vai draugiem.

220.lv saviem klientiem piedāvā daudzveidīgas un praktiskas dārza mēbeles internetā. Izvēlieties savam dārzam piemērotākos:

  • dārza galdus, krēslus un palikņus;
  • dārza nojumes un lapenes;
  • šūpuļdīvānus un sauļošanās gultas;
  • dārza solus un šūpuļtīklus;
  • saulessargus, marķīzes un statīvus;
  • dārza mēbeles bērniem, smilšu kastes un smiltis.

Interneta veikala 220.lv preču klāsts ir daudzveidīgs un ikviens šeit atradīs piemērotākās dārza mēbeles savam priekam, labsajūtai un atpūtai. Lai plašājā klāstā neapjuktu, svarīgi ir saprast kāds būs dārza mēbeļu pielietojums, kādā telpā tās tiks uzglabātas un kas lietos mēbeles.

  • Ja vēlaties pavadīt brīvo laiku dārzā un ēst svaigā gaisā, piemērots būs liela izmēra galds, komplektā ar ērtiem krēsliem.
  • Mazāki galdi vai pītas dārza mēbeles būs īstais risinājums, ja Jums ir salīdzinoši mazs dārzs. Pirms pirkt dārza mēbeles internetā, ieteicams rūpīgi izvērtēt dārza platību. Mēbelēm jābūt proporcionālām platībai.
  • Ja šobrīd labiekārtojiet dārzu, izdevīgāk būs nopirkt viegla svara mēbeles, ko nepieciešamības gadījumā varēsiet ērti pārvietot.
  • Ieteicams pārdomāt arī dārza mēbeļu novietojumu. Ja mēbeles atradīsies laukā visu gadu, noteikti izvēlieties tādas, kas izgatavotas no stipriem, pret nelabvēlīgiem laika apstākļiem noturīgiem materiāliem, piemēram, tērauda.

Online veikals 220.lv piedāvā par lieliskām cenām iegādāties daudzveidīgas, ērtas un praktiskas dārza mēbeles internetā, kas lieliski iederēsies gan plašā dārzā, gan mazākā mājas terasē.

Reģistrējieties veikalā 220.lv un saņemiet dažādas atlaides un īpašos piedāvājumus. Preču pasūtīšana iespējama arī nereģistrētiem klientiem.

  • Interneta veikalā 220.lv varēsiet norēķināties skaidrā naudā, izmantojot kredītkarti vai debetkarti (izņemot American Express), ar bankas pārskaitījumu vai līzinga nosacījumiem.
  • Interneta veikals 220.lv piedāvā dažādus piegādes veidus. Jūs variet preces saņemt 220.lv veikalā, tiek nodrošināta piegāde uz pakomātiem Omniva, Latvijas Pasta nodaļām vai degvielas uzpildes stacijām Statoil. Izmantojot DPD servisu, klientam prece tiek piegādāta uz mājām.
  • Visām precēm tiek nodrošināta 24 mēnešu garantija, sākot no pirkuma iegādes brīža.

 Neskaidrību un jautājumu gadījumā sazinieties ar 220.lv komandu rakstot e pastu: [email protected] vai zvaniet pa telefonu 25220220. Klientu apkalpošanas serviss darbojas visu diennakti, bez brīvdienām.

Jāuzsver, ka interneta veikals 220.lv saviem klientiem piedāvā izdevīgi iegādāties ne tikai dārza mēbeles internetā, bet arī citas noderīgas lietas gan ikdienai, gan svētkiem. 220.lv veikala sortimentā Jūs atradīsiet dažādu modeļu elektroniku, sadzīves tehniku, dažādus darba rīkus, preces atpūtai un skaistumam u.c. noderīgas lietas.

Dārza mēbeļu izvēle ir īpaši svarīgs process, tāpēc to nedrīkst sasteigt, jo nereti daudzi iegādājas nepraktiskas mēbeles. Iekārtojiet savu dārzu pārdomāti, pērciet mūsdienīgas dārza mēbeles internetā jau tūlīt. 220.lv palīdzēs atrast piemērotāko tieši Jūsu vēlmēm un finansēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti