Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Daži padomi izvēloties nomas mēbeles

Tiek rīkots pasākums. Palielāka skaita viesu sabraukšana lauku īpašumā, kāzas jūras krastā vai koncerts brīvā dabā. Varbūt uzņēmuma sporta spēles vai seminārs. Kā nodrošināt pasākuma viesu ērtu dalību pasākumā? Atbilde ir vienkārša – nomas mēbeles.

Galdu noma  – galdi pasākumos galvenokārt mēdz būt 2 veidu - apaļie galdi sēdēšanai, taisnstūra galdi sēdēšanai vai zviedru galdam un stāvgaldi.

Kad galdu izvēle ir veikta, var ķerties pie krēslu izvēles.

Krēslu noma  - pasākumos telpās, kur sēdēšana ir paredzēta ilgāka – labāk izvēlēties krēslus ar polsterējumu. Šādi krēsli nemēdz būt salokāmi.

Ja pasākums nav pārāk ilgs vai notiek vietā bez jumta – pareizā izvēle būs saliekamie koka vai plastmasas krēsli. Piemēram, kāzu ceremonijai pie jūras. Salokāmās konstrukcijas aizņem minimālu vietu, sēdvietu skaitu var mainīt jebkurā laikā. Krēslu skaitu var viegli papildināt pēc vajadzības.

Nomas uzņēmumi parasti piedāvā arī mēbeļu piegādi līdz pasākuma vietai, bet mazāku pasākumu gadījumā saliekamās mēbeles var pārvadāt gandrīz ar jebkuru automobīli.

Nomas mēbeles, nojumes un daudz ko citu noderīgu pasākumu rīkotājiem Jūs varat atrast uzņēmumā SIA “Pasākumu tehniskais nodrošinājums”.

www.galdu-noma.lv

www.skanagaisma.lv

www.projektoru-noma.lv

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti