Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Garas brīvdienas ģimenes lokā: Kā tām sagatavoties finansiāli?

Brīvdienas ir laiks, kad pavadam laiku kopā ar ģimeni. Nereti ir nepieciešami papildus līdzekļi dažādām izklaidēm un papildus nodarbēm.

Izmanto brīvo laiku lietderīgi, dodies ceļojumā un atklāj jaunas atpūtas vietas!

  • Plāno savu maršrutu tā, lai ceļojums patiktu gan Tev, gan pārējiem ģimenes locekļiem. Ja ceļo ar auto, iepriekš sagatavo bērnu sēdeklīšus un parūpējies par līdzbraucēju drošību automašīnā.
  • Plāno ceļojumu klusākā sezonā. Bērniem nebūs viegli, ja lidosiet ar pārsēšanos. Centies atrast tiešos lidojumus, kas būs salīdzinoši lētāki, kā arī galamērķī nokļūsiet daudz ātrāk.
  • Veic savlaicīgas rezervācijas. Neradi liekus izdevumus un stresu! Daudz drošāk ir rezervēt ceļojumu un naktsmītnes iepriekš.
  • Izvēlies ceļot kopā ar citiem cilvēkiem. Ceļojumu tūres piedāvā jau iepriekš sagatavotu maršrutu, apskates vietas, kā arī viesnīcu pakalpojumus. Tā ir ērta iespēja iepazīt jaunas valstis un pavadīt laiku kopā ar ģimeni, kā arī citiem ceļotājiem.
  • Parūpējies, lai bērniem un citiem ģimenes locekļiem būtu viss nepieciešamais ceļam. Gari ceļojumi prasa pacietību, tāpēc noderēs uzkodas, ūdens, rotaļlietas, planšetdators un citas izklaides.
  • Gādā par ģimenes drošību! Iegādājies uzticamu ceļojuma apdrošināšanu un pasargā savu ģimeni no dažādiem negadījumiem. Apskati visus piedāvajumus un izvēlies polisi, kas aptver visus ceļojuma riskus!
  • Ja ceļojumā dosies kopā ar visu ģimeni, rezervē plašu dzīvokli vai māju, nevis viesnīcu. Mājokļa virtuvē varēsi pagatavot maltīti un ietaupīsi naudu citiem tēriņiem.
  • Apmeklē ģimenēm draudzīgas vietas! Gan Latvijā, gan citviet pasaulē ir daudzas naktsmītnes, apskates vietas, atrakcijas un restorāni, kas piedāvā izdevīgas cenas ģimenēm.
  • Iesaisti bērnus kopējā budžeta plānošanā! Izskaidro saviem bērniem finanšu plānošanas procesu un to, ka nereti ir vērtīgāk atteikties no neveselīgiem našķiem vai rotaļlietām, lai ietaupītu naudu ceļojumam vai citām izklaidēm!
  • Bankas kartē glabā ierobežotu naudas summu. Šādā veidā Tu daudz labāk kontrolēsi savus izdevumus. Izveido 2 bankas kartes. Vienu izmanto, lai segtu izdevumus ceļojumā, bet otra noderēs ārkārtas situācijās. Vēl ērtākai finanšu pārvaldīšanai izmanto mobilo banku lietotni.

Nereti dodoties ceļojumā vai garajās brīvdienās ir nepieciešami papildus naudas līdzekļi, tādēļ tie tiek sākti krāt jau labu laiku iepriekš. Taču ne vienmēr viss iet, kā cerēts. Dažkārt izdodas iekrāt naudu ceļojumam, taču pietrūkst kādam citam svarīgam mērķim, piemēram, sadzīves tehnikas iegādei vai auto vai mājokļa remontam. Ja nauda nepieciešama steidzami, Tev var palīdzēt naudas aizdevums, piemēram, kredītlīnija no nebanku kredītdevēja. Vairāk par kredītlīnijas priekšrocībām uzzini Crediton.lv.

Ņem vērā, ka šāda veida aizdevumi pieejami tikai personām ar patstāvīgiem un stabiliem ikmēneša ienākumiem. Crediton.lv sniedz pakalpojumus personām, kuri sasnieguši vismaz 20 gadu vecumu.

Izbaudi garās brīvdienas kopā ar ģimeni un parūpējies par visu nepieciešamo. Nereti gan bērniem, gan pieaugušajiem ir dažādas vēlmes un vajadzības. Svarīgi ir apzināt savu budžetu un finansiālo situāciju. Neplānotās situācijās Tev var palīdzēt Crediton.lv, bet aizņemies tikai tad, ja esi drošs par savu finansiālo situāciju un varēsi kredītu atmaksāt! Aizņemšanās internetā ir liela atbildība, tāpēc esi prātīgs un neveic spontānus lēmumus!

Izbaudi brīvdienas un atvaļinājumu bez liekām problēmām!


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti