Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Individuālie koka izstrādājumi pie vud.lv

Nevienas kārtīgas Latvijas sētas pagalms nav iedomājams bez dažādām koka būvēm tajā. Pirts, kubls, bērnu laukums vai siltumnīca – ik katram ir sava lieta, ko viņš vēlas uzbūvēt savā pagalmā. Vud.lv ir Latvijas koka izstrādājumu ražotājs, kas ražo kvalitatīvu produkciju par saprātīgu cenu. Vud.lv speciālistu galvenā misija ir izgatavot savus produktus domājot par apkārtējo vidi, tāpēc ražošanā tiek izmantoti tikai Latvijā iegūti kokmateriāli.

Kādus produktus piedāvā vud.lv? 

Vud.lv piedāvā individuāli izstrādātus koka ražojumus, sākot no suņu būdām, beidzot ar koka karkasa mājām. Vud.lv speciālisti ir atvērti idejām un ir gatavi kopā ar klientu realizēt jebkuru ideju, lai piepildītu sapni par sildāmo baļļu vai atraktīvu bērnu laukumu. Lai gan vud.lv piedāvā arī jau esošu projektu realizāciju un gatavās produkcijas tirdzniecību, katra uzbūvētā konstrukcija ir roku darbs no sākuma līdz galam. Produkcija tiek ražota ar rūpēm un domām par produkta ilgtspēju aktīvā lietošanā.

Kublu ražošana un noma 

Kubli ir kā latviski džakuzi. Nekas nav labāks par lēnu vakara pavadīšanu zem zvaigznēm siltas ūdens masāžas pavadībā. Vud.lv piedāvā gan kubulu tirdzniecību, baļļu izgatavošanu pēc individuāla projekta, gan piedāvā kubulu nomu. Kubli pieejami gan ar ārējām, gan iekšējām krāsnīm. Katrs kubls tiek aprīkots ar trepēm un vāku. Kubuls būs lielisks papildinājums katrai mājai un lielisks iemesls saukt ciemos draugus. 

Kā tad bez pirts! 

Pirtiņa ir kļuvusi par neatņemamu mājas ballītes sastāvdaļu un ikviens, kas kādreiz ir pieņēmis lēmumu par tās iegādi, nekad to nenožēlo. Šobrīd tikt pie pirts ir daudz vieglāk, nekā to celt uz pamatiem. Vud.lv piedāvā individuālu pārvietojamo pirts mucu izgatavošanu. Lai gan pirts mucas ir vizuāli kompaktas, tās komfortabli var lietot 4 līdz 6 personas. Šādas pirts iegādei nav nepieciešami priekšdarbi – zemes vai komunikāciju iekārtošana. 

Siltumnīca – vieta ražošanai un hobijam 

Siltumnīca ir katras mājas saimnieces sapnis. Rosīšanās siltumnīcā ir daudzu cilvēku hobijs, kā arī lielisks veids, kā sagādāt sev nepieciešamo dārza produkciju dabīgā un kvalitatīvā veidā, atceļot ārvalstīs audzētu produktu iegādi lielveikalos. Vud.lv izgatavos koka konstrukcijas siltumnīcu jums vēlamajā platumā un garumā. Šāda koka siltumnīca kalpos ilgi, tāpēc nebūs jāuztraucas par situācijām, kuras katru sezonu ir jālabo.

Bērnu laukums – sapnis katrai atvasei 

Viena no vud.lv specialitātēm – bērnu laukumu veidošana. Bērnu laukums ir ļoti individuāls projekts. Jums un jūsu atvasēm ir iespēja izveidot savu ideālo bērnu laukumu, ko izvietot drošībā savas mājas pagalmā. Populārākie bērnu laukuma elementi ir šūpoles, slidkalniņi, rāpšanās sienas un smilšukastes. Konsultējoties ar vud.lv speciālistiem, kopā varēsim izveidot bērnu laukumu, kurš iekļauj dažādus elementus jums vēlamajā skaitā, izmērā un krāsā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti