Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Izvēlēties krūšu implanta formu, kas atbilst jūsu personīgajām vēlmēm un ķermeņa proporcijām

Kad veikts lēmums par labu krūšu palielināšanai, var būt grūti patstāvīgi izvēlēties implantu izmēru un formu individuāli piemērotu saviem mērķiem.

Vairumā gadījumu jūsu ķirurgs piedāvās savus ieteikumus par to, kas, viņaprāt, jums ir vislabākais variants, pamatojoties uz jūsu krūškurvja mērījumiem, vēlamo operācijas rezultātu un arī krūšu implantu cenas.

Izproti savu ķermeni

Kad jūs apmeklējat konsultāciju ar savu ķirurgu, tiks veikti daudzi mērījumi, tostarp jūsu augums, svars, plecu platums, sākuma krūšu apjoms un finansiālās iespējas. Tas viss būs jāņem vērā, izvēloties implantu. Piemērotākais izmērs mazākām krūtīm būs atšķirīgs, salīdzinot ar labāko izmēru vidējām un lielām krūtīm. Tāpēc var šķist, ka jūsu ķirurgs ir ieteicis to, kas ir šķietami liels implants, taču attiecībā uz jūsu ķermeni tas dos tik pat efektīvu rezultātu, kādu sniegtu mazāka izmēra implants kādam, kurš ir mazāks.

Dzīvesveids

Krūšu implantiem nevajadzētu atturēt jūs no jebkāda veida aktivitātēm, taču, daloties savos hobijos ar ķirurgu, tas var arī palīdzēt nodrošināt, ka izvēlētie implanti neietekmēs jūsu spēju veikt šīs darbības pašreizējā komforta līmenī. Runājot par fizisko sagatavotību un vingrinājumiem, iespējams, būs jāņem vērā jūsu implanta novietojums, kas varētu mainīt kāda vingrinājuma izpildi.

Implantu veidi

Veltot laiku, lai izpētītu dažādas pieejamās implantu formas un veidus, tas palīdzēs jums sagatavoties vizītei. Krūšu implanti parasti ir zema, vidēja un augsta profila. Implanta profils attiecas uz implanta projekcijas apjomu. Implanti ir arī dažādās formās, visbiežāk tie ir apaļi vai lāsveida. Lāsveida implanti iegūst dabiskāku krūšu formu, nekā apaļie implanti. Ķirurgi bieži dod priekšroku tam, kuru veidu viņi izvēlas izmantot, un vairumā gadījumu gludi, apaļi implanti var sasniegt ļoti dabisku rezultātu, un daudziem pacientiem tā ir izplatīta izvēle.

‘’Ādažu privātslimnīcas’’ speciālisti nodrošina, ka vienmēr esat vislabākajās rokās. Sasniegt savu mērķi palīdz plastikas ķirurgi, kuriem ir vairāku gadu desmitu pieredze šādu operāciju veikšanā. Šo gadu laikā uzkrātā pieredze un medicīniskās zināšanas padara krūšu palielināšanas procedūru daudz drošāku un patīkamāku.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti