Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -2 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Ja arī Jūs vēlaties pārmaiņas savā ikdienas dzīvē

Kad viss apkārt zeļ un plaukst, gaisā virmo ziedošo koku un krūmu smaržas, ikvienam gribas kaut ko mainīt savā dzīvē. Sāciet ar nelielam izmaiņām dzīvokļa interjerā.

Gribam piedāvāt interesantas idejas un pastāstīt, kā jaunie elektrības slēdži un rozetes var mainīt ne tikai interjeru, bet pat garastāvokli.  

Elektrības rozetes un slēdži ir patstāvīga interjera daļa, kurai jāatbilst istabas ārējam izskatam, nevis jāsaplūst ar sienu.  Elektroinstalācija no Schneider Electric saņem balvas un uzvar starptautiskajos konkursos, jo Schneider slēdži un kontaktligzdas -  tas ir plašas funkcionalitātes apvienojums ar lakonisku, stingru, cēlu dizainu.

Mūsdienīgie Schneider slēdži un Schneider rozetes vairs nav izgatavoti no plastmasas. Akmens, stikls un metāls - izskatās iespaidīgi, kalpo ilgu laiku un nekaitē videi. Šo materiālu krāsas un tekstūra lieliski iederēsies mūsdienīgajā interjerā, atsvaidzinās to un piešķirs tam savdabīgu odziņu.

Daži pat neaizdomājas par to, ka Schneider rozetes var ne tikai brīnišķīgi pildīt savus funkcionālus uzdevumus, bet arī būt patstāvīgs, elegants vai oriģināls dekora elements.

Schneider slēdži, Schneider rozetes, kā arī citi elektromateriāli - to visu var iegādāties veikalā Elektrika.lv



 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti