Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Jaunais iPhone 12 – kuru modeli izvēlēties?

Apple jaunākā iPhone sērija ir klāt, un tas paver lielākas izvēles iespējas ikvienam šī zīmola cienītājam. Un tomēr – plašais piedāvājuma klāsts var radīt arī nelielu apjukumu. Lai saprastu, kurš iPhone 12. sērijas modelis ir piemērots tieši tev, lasi rakstā, kas katrā no tiem ir īpašs!

Lai arī 2019. gadā izlaistais iPhone 11 modelis noteikti nav vēl novecojis, jaunais iPhone 12 izceļas ar daudzām lieliskām funkcijām, kas iepriecinās visus tehnikas entuziastus. Ja arī tu vēlies iet līdzi laikam un izbaudīt Apple sniegto kvalitāti vēl augstākā līmenī, šis ir īstais brīdis izvēlēties kādu no jaunākajiem iPhone tālruņiem.

Ja neesi pārliecināts, kuru iPhone 12 modeli iegādāties, turpini lasīt un uzzini svarīgākos aspektus, kas būtu jāņem vērā izvēloties savu jauno tālruni.

Kurš iPhone 12 ir piemērotākais tieši Tev?

Ir četras izvēles iespējas – iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro un iPhone 12 Pro Max. Visiem modeļiem ir OLED displejs, lieliska izšķirtspēja, jaudīgs procesors, keramiskais aizsargpārklājums, kā arī lielāka aizsardzība pret mitrumu, salīdzinot ar iepriekšējiem modeļiem. Būtiska šo telefonu priekšrocība ir arī 5G tehnoloģija, kas nozīmē ātrāku internetu un kvalitatīvākus videozvanus, nekā šobrīd. Tomēr jāņem vērā, ka lielā daļā pasaules 5G pārklājums vēl nav pietiekams, tādēļ visas šīs tehnoloģijas priekšrocības pilnībā izbaudīt varēsim nedaudz vēlāk.

iPhone 12

Šim iPhone modelim ir tāds pats ekrāna izmērs un izšķirtspēja kā iPhone 12 Pro, un OLED displejs nodrošina daudz dinamiskākas krāsas, kā arī dziļāku melno toni – salīdzinājumā ar iPhone 11, kam ir LCD displejs. Tālruņa kameras aprīkotas ar Apple nakts režīmu, savukārt video funkcija darbojas ar ātrumu 30 kadri sekundē un piešķir videoklipiem plašāku krāsu gammu. Baterijas darbības ilgums video atskaņošanas režīmā ir 15 stundas.

iPhone 12 Mini

Ja Tu dod priekšroku mazāka izmēra tālruņiem, tad šis modelis būs piemērota izvēle. Tam ir 5,4 collu displejs, kas nozīmē  – Apple ir spējis ielikt visas iPhone 12  funkcijas šajā salīdzinoši mazajā ierīcē. Tomēr pastāv arī daži kompromisi – tālruņa akumulators darbosies īsāku laiku salīdzinājumā ar citām iPhone 12 ierīcēm, kā arī mazā ekrāna dēļ video baudīšana var nebūt tik ērta.

iPhone 12 Pro

Šis modelis piedāvā daudzas vilinošas iespējas tiem, kuri uzņem daudz fotoattēlu un videoklipu, tomēr nevēlas pārāk lielu tālruni. Pirmkārt, iPhone 12 Pro ir aprīkots ar papildu telefoto kameru, lai sniegtu daudzpusīgu fotogrāfēšanas pieredzi.

Otra lieliskā priekšrocība ir skenera funkcija, kas ļauj uzņemt teicamus nakts režīma portretus. Video funkcija darbojas ar ātrumu 60 kadri sekundē, kas nodrošina kinematogrāfisku video izskatu.

Tālruņus iespējams iegādāties, sākot ar 128 GB atmiņas krātuvi, taču piedāvājumā ir arī modeļi ar lielāku atmiņu. Ja plānots uzņemt daudz video, tad noteikti laba izvēle būs modeļi ar lielāku atmiņas izmēru, piemēram, 256 GB vai 512 GB.

Jāatzīmē arī, ka šī tālruņa korpuss ir izgatavots no nerūsējošā tērauda, kas būtiski palielina korpusa izturību kritienu gadījumā, salīdzinot ar iepriekšējiem modeļiem.

iPhone 12 Pro Max

Ja vēlies izbaudīt labāko iPhone kameru priekšrocības, tad iPhone 12 Pro Max būs vislabākais variants. Tam ir līdzīga specifikācija kā iPhone 12 Pro modelim, taču lielāks (6,7 collu) ekrāns un jaudīgāks akumulators. Tam ir precīzāks attēlu sensors nekā iPhone 12 Pro modelim  – ar tā palīdzību iespējams uzņemt asākus kadrus arī vājākā apgaismojumā. Uzlabota ir arī telefoto kamera.

Šis iPhone modelis lieliski piemērots lielu tālruņu cienītājiem un tiem, kuriem svarīgi, lai akumulators bez uzlādes darbojas pēc iespējas ilgāk. Šis modelis, veicot vienkāršākas funkcijas, spēj darboties bez uzlādes ilgāk par vienu dienu, kas mūsdienu viedtālruņu pasaulē ir diezgan iespaidīgi.

iPhone 12 – stilīgs sabiedrotais mūsdienīgam cilvēkam. Ieskaties Capital.lv  un izvēlies sev piemērotāko ierīci jau tūlīt!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti