Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Jauni elektromobiļi Latvijā tiek pirkti arvien biežāk. Vai uzlādes vietas pietiks visiem?

Nav noslēpums, ka katram sevi cienošam šoferim ir savs mīļākais benzīntanks, kur uzpildīt savu degvielas auto. Un par spīti tam, cik daudz priekšrocības varētu sniegt elektroauto, daudziem vadītājiem viena no svarīgākajām prioritātēm ir un paliek ērta auto uzpilde. Neskatoties uz to, cik daudz elektroauto uzlādes vietas ir Latvijā, daudziem šķiet, ka risks palikt ceļmalā ar elektromobili joprojām ir pārāk liels. Jauni elektromobiļi Latvijā ienāk pastāvīgā plūsmā un to uzlādes infrastruktūra neizbēgami nāk tiem līdzi.

Ir pieprasījums - ir piedāvājums.

    Pašmāju uzņēmums Eleport pēc vislabākajām biznesa tradīcījām to apzinās un plāno investēt 30 miljonus eiro 1000 uzlādes punktu uzstādīšanai Baltijas valstīs un Polijā. Iepriekšējā gadā uzņēmums uzstādīja 11 uzlādes stacijas un šogad tiek plānots šo ciparu ievērojami palielināt. Un, lai vai cik esam pieraduši, ka visi ceļi ved uz Rīgu, uzlādes stacijas tiek plānots uzstādīt arī citos Latvijas reģionos.

Šoferi var atviegloti nopūsties.

    Tas, ka viena no galvenajām autovadītāju prioritātēm ir sava auto uzpildīšana sev ērtā vietā ir pašsaprotami. Jauni elektromobiļi Latvijā ar savu pastāvīgo plūsmu rada arvien lielāku pieprasījumu pēc uzlādes vietām un pastāv pietiekami daudz uzņēmumu, kas ir gatavi tajās investēt. Tādejādi, vadītāji, kas atlika elektroauto iegādi tieši šī faktora dēļ var atviegloti nopūsties un sākt noskatīt savu jauno elektrisko pārinieku! Lai uzzinātu vairāk par elektroauto varat lasīt šeit.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

4 biežāk pieļautās kļūdas, rakstot CV

Laba un kvalitatīva CV izveidošana aizņem laiku - procesa laikā ir tik daudz nianšu pie kā jāpiedomā. Iepazīstieties ar četrām biežāk pieļautajām kļūdām, rakstot CV un paturiet tās prātā, lai nākamrei...

Saules paneļi: Kas jāzina pirms iegādes?

Saules paneļi ir šobrīd populārs risinājums, kas ļauj gan samazināt ar elektroenerģiju saistītās izmaksas, gan rūpēties par vidi. Taču, lai saules paneļu sistēmas uzstādīšanā ieguldītais patiešā...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti