Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kā birojā un citviet var noderēt metāla skapji?

Izvēloties skapjus un plauktus gan mājoklim, gan komercplatībām, viens no galvenajiem aspektiem ir mēbeļu materiāls

Ļoti iecienīts risinājums birojos, medicīnas iestādēs un citviet ir metāla skapji. Vairāk par šo skapju veidu un to priekšrocībām – šī raksta turpinājumā!

Kādas priekšrocības piemīt metāla skapjiem?

Ne velti metāla skapjus iespējams redzēt teju ik uz soļa – tiem ir vairāki būtiski plusi.

Paaugstināta izturība

Metāla skapjus pārsvarā izgatavo no tērauda loksnēm, kas izceļas ar paaugstinātu izturību pret nolietošanos un dažādu ārēju apstākļu ietekmes, piemēram, temperatūras svārstībām. Arī to slodzes jeb svara izturība ir ievērojama (tā gan katram modelim ir atšķirīga).

Vienkārša kopšana

Tērauda virsmu kopšanai parasti pietiek ar universālu tīrīšanas līdzekli un lupatiņu. No koka izgatavotas mēbeles šajā aspektā mēdz būt krietni prasīgākas, taču arī pirms metāla skapju kopšanas noteikti jāiepazīstas ar konkrētā produkta specifikāciju un ražotāja norādēm.

Atturīgi pievilcīgs dizains

Metāla skapji ir neuzkrītoši, tāpēc iederēsies teju ikvienā interjerā. Īpaši pievilcīgi tie izskatīsies birojos ar šobrīd tik aktuālo industriālo dizainu.

Dažādi drošības risinājumi

Aizslēdzams metāla skapis ir droša vieta, kur uzglabāt elektrotehniku, personīgās mantas un svarīgus dokumentus. Pieejami arī metāla skapji ar ugunsdrošu izolāciju, dūmu detektoru, iekšēju un ārējo trauksmes sensoru un citām noderīgām drošības funkcijām.

Kādiem mērķiem metāla skapjus izmanto?

Pateicoties nupat uzskaitītajām priekšrocībām, metāla skapjus izvēlas ļoti dažādi uzņēmumi – sākot ar IT nozares pārstāvjiem un beidzot ar arhitektu birojiem. Tie var noderēt:

  • dokumentu, elektronikas un citu priekšmetu uzglabāšanai – metāla skapji pieejami plašās variācijās ar dažādu izmēru plauktiem un atvilktnēm. Papildu drošībai izvēlies skapjus ar slēdzenēm;
  • elektroierīču uzlādēšanai – atsevišķos modeļos iestrādātas kontaktligzdas laptopu, mobilo telefonu, akumulatoru un citu elektroierīču uzlādei. Šādos skapjos var būt iebūvēti ventilatori, lai nodrošinātu gaisa dzesēšanu;
  • svarīgāko priekšmetu aizsardzībai – jau minējām, ka metāla skapis tajā esošos priekšmetus var pasargāt no uguns un garnadžiem.

Rezumē – metāla skapju funkcionalitāte ir ļoti plaša, atliek vien atrast piemērotāko modeli konkrētajām vajadzībām.

Esi sapratis, ka metāla skapji noderētu arī tavā birojā, mājoklī vai citviet? Ienāc AJProdukti.lv internetveikalā un iepazīsties ar plašo sortimentu, kurā ikviens produkts izceļas ar pārdomātu dizainu un augstu kvalitāti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti