Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Kā izvēlēties dienas aizkarus?

Dienas aizkari radīs gaisīgu atmosfēru, būs praktiski un viegli kopjami. Tie ir veidoti no viegli krītoša auduma. Izmantojot šāda veida aizkarus, ikvienā telpā ieplūdīs vairāk gaismas. Dienas aizkari piešķirs telpas interjeram jaunas vēsmas un uzlabos kopējo dizainu gan dzīvokļos, gan mājās. Ja šobrīd iekārto savu mājvietu, dienas aizkari palīdzēs izveidot vienotu telpas stilu.

Interneta veikals 220.lv piedāvā iegādāties dažādu stilu un krāsu dienas aizkarus. Izvēlies sev tīkamākos un piešķir savai mājai dzīvespriecīgu, harmonisku vai elegantu noskaņu.

  • Ja istabā vēlies izmantot tikai dienas aizkarus, izvēlies tos vidēji caurspīdīgus. Interneta veikalā 220.lv pieejami dienas aizkari dažādos toņos, ar rakstiem un skaistām faktūrām.
  • Izvērtē telpas apgaismojumu, kas ir atkarīgs no logu izvietojuma. Svarīgi zināt kā audums izskatās dienas gaismā, mākslīgā apgaismojumā un pustumsā. Ja istaba nav labi apgaismota, labāk izvēlies aizkarus no viegliem un gaisīgiem materiāliem, kas labi laiž cauri dienas gaismu.
  • Rūtaini dienas aizkari telpā radīs sakārtotu sajūtu, bet taisnstūri un kvadrāti sniegs komfortu un mieru. Iegādājies dienas aizkarus, kas pieskaņoti mēbelēm. Tie radīs vienotu un saskaņotu dizainu.
  • Koši dienas aizkari caur saules gaismu piešķirs īpašu toni visam interjeram, bet gaišas krāsas aizkari telpā radīs mierīgu atmosfēru.
  • Plānie dienas aizkari ir izgatavoti gan no sintētiskiem, gan dabīgo šķiedru audumiem. 220.lv veikalā pieejamas arī neparastāku krāsu kombinācijas, kas piešķirs interesantu vizuālo efektu.
  • Ja telpā vēlies izveidot skaistu aizkaru kritumu, īstais risinājums būs poliestera un jauktu sastāvu aizkari. Jo plānāks un gaisīgāks audums, jo bagātīgāku aizkaru kritumu iespējams izveidot.
  • Ja Tavs istabas interjers ir bagātīgs, izvēlies plāna auduma aizkarus. Mazākām telpām piemēroti būs neitrāli aizkaru toņi. Piemēram, smilškrāsas, balti, gaiši pelēki, maigi rozā aizkari labi iederēsies šaurās istabās. Plašākās telpās vari brīvi eksperimentēt ar košām un piesātinātām krāsām, faktūrām un materiāliem. Saskaņo dienas aizkarus ar sienu krāsu, rakstiem un ornamentiem.
  • Lai nopirktu piemērotākos aizkarus, rūpīgi pārdomā kāds būs aizkaru atvērums. Karnīzei ir jābūt vismaz 20 līdz 30 cm platākai nekā logs. Tādā veidā dienas aizkari aizšķērsos telpā ienākošo dienas gaismu.
  • Pirms aizkaru iegādes, nomēri logu ailu. Svarīgi zināt cik liels ir attālums no loga malas līdz vietai, kur paredzēts piestiprināt aizkarus. Tā varēsi labāk iztēloties un skaidri zināt, kā aizkari iederēsies kopējā interjerā.
  • Pievērs uzmanību arī vēlamajam aizkaru krokojumam. Ja aizkari būs 1,5 reizes platāki par logu, krokojums būs pavisam neliels. Ja izvēlēsies divreiz platākus dienas aizkarus, tie veidos līdzenu krokojumu. Savukārt, 3 reizes platāki aizkari veidos bagātīgu krokojumu.
  • Ja logu ikdienā turi plaši atvērtu, vislabāk piemēroti būs vidēja izmēra aizkari. Garāki aizkari būs ērti lietojami, ja logi netiek bieži atvērti. Aizkari, kas sniedzas līdz zemei būs labs interjera akcents, jo vizuāli pagarinās griestu un logu robežu. Savukārt, brīvu noskaņu radīs aizkari, kas būs nedaudz par garu.

Dienas aizkari atsvaidzinās Tavu dzīvesvietu un radīs patīkamu noskaņu. Rūpīgi pārdomā aizkaru izvēli un neveic steidzīgus pirkumus. 220.lv piedāvā lieliskas atlaides un piedāvājumus ikviena gaumei un vēlmēm. Iegādājies skaistus, gaisīgus un vieglus dienas aizkarus jau tūlīt. Papildini savu dzīvokļa vai mājas interjeru ar stilīgiem dienas aizkariem. Tavām ērtībām pieejama ērta piegāde visā Latvijā. Norēķinies par pirkumiem gan skaidrā naudā, gan ar bankas pārskaitījumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti