Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kā izvēlēties kafijas automātu birojam?

Kafijas automāts ir teju ikviena biroja neatņemama sastāvdaļa. Kafija sniedz ikdienā tik ļoti vajadzīgo mundruma devu, kā arī ļauj izveidot labāku komunikāciju ar klientiem - labu kafiju novērtē ikviens! Kad pienācis laiks izvēlēties jaunu kafijas automātu, var gadīties apjukt. Piedāvājums ir daudzveidīgs - kā saprast, kāds risinājums vislabāk iederēsies Jūsu darba vietā? Par to vairāk raksta turpinājumā.

Vajadzīgais kafijas daudzums

Atbildi uz jautājumu, kādu kafijas automātu vislabāk izvēlēties, vajadzētu sākt ar savu vajadzību izvērtēšanu. Cik kafijas tasīšu dienā vidēji tiek pagatavots? Ņemiet vērā, ka liela daļa kafijas automātu nav paredzēti intensīvai lietošanai, tādēļ uzņēmumā ar lielu cilvēku plūsmu, kur kafijas automāts darbojas gandrīz nepārtraukti, vislabāk izvēlēties kādu no tirdzniecības automātiem ar lielu jaudu.

Pagatavošanas veids

Nākamais svarīgais aspekts ir kafijas pagatavošanas veids. Iespējas ir dažādas:

  • Visaromātiskāko kafiju ar izcilu garšas buķeti Jums pagatavos kafijas automāts ar iebūvētām kafijas dzirnaviņām. Dzēriena pagatavošanā izmantojamas kafijas pupiņas, ko automāts samals pats;
  • Klasiska izvēle ir kafijas automāts, kas dzēriena pagatavošanā izmanto jau maltu kafiju;
  • Tiem, kuri mīl ērtības, piemērots kafijas kapsulu automāts, kas ir viegli lietojams un nodrošina izcili gardu dzērienu.

Šīs ir tikai dažas no iespējām - ieskatoties daudzveidīgajā piedāvājumu klāstā, noteikti atradīsiet savām vajadzībām piemērotāko risinājumu.

Kafijas automāta iegādes un uzturēšanas izmaksas

Būtisks kritērijs, kas ietekmē kafijas automāta izvēli, noteikti ir arī tā iegādes un uzturēšanas izmaksas. Kvalitatīvs risinājums, kas sākotnēji prasa lielākus finansiālos ieguldījumus, ilgtermiņā noteikti atmaksāsies, jo kalpos ilgāk un tam retāk būs vajadzīgs remonts. Izvērtējiet arī to, kādas būs ar kafijas pagatavošanu saistītās izmaksas ikdienā (kafijas pupiņas, malta kafija, kapsulas, piens u.c.)

Ja meklējat labu kafijas automātu savam birojam, ieskatieties www.kafijaspasaule.lv, kur atradīsiet kvalitatīvus risinājumus. Izvēlei pieejami populārie Nivona kafijas automāti, kā arī citu labi zināmu zīmolu ierīces, kas ļaus Jums pagatavot izcilus dzērienus.

Uzņēmums nodrošina arī pilnu servisu - sākot ar kafijas automātu uzstādīšanu un apkopi, beidzot ar to remontu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti