Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Kādēļ tulkošanas biroja pakalpojumu izmantošana palīdz ietaupīt?

Mūsdienās uzņēmumi mārketinga aktivitātēs iegulda daudz laika un naudas. Sākot darboties ārvalstu tirgos, nav iespējams iztikt bez satura, tostarp tīmekļa vietnes, mārketinga materiālu un citu tekstu tulkošanas. Vai šim mērķim vajadzētu izmantot tulkošanas biroja pakalpojumus? Vai izdevumi būs tā vērti? Jā, protams! Lūk, kādēļ vajadzētu paļauties uz profesionāliem risinājumiem tulkošanā.


Lēti, taču neprofesionāli tulkotāji – kādu cenu maksājam patiesībā?

Kad nepieciešami rakstiskie tulkojumi, iespēju ir diezgan daudz. Šādus pakalpojumus sniedz dažādi uzņēmumi un arī privātpersonas, taču atšķiras gan cenas, gan kvalitāte, gan citi aspekti. Un, protams, Google tulkotājs ir pieejams pilnīgi bez maksas. Savukārt profesionālos un kvalitatīvos tulkošanas birojos rakstiskos tulkojumus atšķirībā no Google tulkotāja darbu veic profesionāli speciālisti ar pieredzi.

Kā nekvalitatīvs tulkojums ietekmē Tava uzņēmuma reputāciju?

Google tulkotājs, kā arī neprofesionālu tulkotāju (piemēram, studentu un tamlīdzīgi) pakalpojumi var šķist vilinošs variants, raugoties no finansiālā viedokļa. Taču jāsaka, ka vēlme ietaupīt var radīt vēl lielākus izdevumus un nevēlamas sekas nākotnē.

Neveikli, nekvalitatīvi un kļūdaini rakstiskie tulkojumi, jo īpaši, ja tie izmantoti Tava uzņēmuma mājaslapā, mārketinga materiālos un citur, var ne tikai sabojāt reputāciju, bet pat izraisīt bīstamas sekas, piemēram, ja neprecīzs tulkojums bijis kāda produkta aprakstam vai ierīces lietošanas instrukcijai. Un, protams, ja tulkojums neuzrunā Tavu mērķauditoriju, ir skaidrs, ka naudas līdzekļi iztērēti veltīgi.

Profesionālu tulkotāju nodrošinātā pievienotā vērtība

Sadarbojoties ar profesionālu tulkošanas biroju, ir iespējams saņemt vairāk nekā tikai rakstisko tulkojumu. Tas ir veids, kā izmantot pieredzējušu un zinošu speciālistu talantu sava uzņēmuma reputācijas uzlabošanai un klientu/pircēju piesaistīšanai. Labs tulkojums ir skaidri saprotams, pielāgots tieši Tavām vajadzībām, veidots atbilstoši kontekstam, gramatiski pareizs un labskanīgs.

Izvairīšanās no kļūdām

Arī Tev noteikti ir nācies redzēt nekvalitatīvus tulkojumus, kas, iespējams, pieejami pat uzņēmumu vai iestāžu tīmekļa vietnēs. Kādu iespaidu tie atstāj? Visticamāk, ne pozitīvu. Kļūdas, neprecizitātes un burtiska avotvalodas teksta pārnešana apgrūtina satura uztveršanu, kā rezultātā klienti bieži izvēlas iegādāties citu uzņēmumu preces vai pakalpojumus. Nav vērts taupīt uz rakstisko tulkojumu kvalitātes rēķina, izvēloties neprofesionāļus. Dod priekšroku speciālistiem ar vairāku gadu pieredzi un plašu pakalpojumu klāstu!

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti