Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kādu virtuves galdu izvēlēties, lai Tavā virtuvē vienmēr valdītu mājīgums?

Katras mājas virtuve ir vieta, kur ik dienu pulcējas ģimenes locekļi, un bieži vien galvenā čalošana arī draugu kompānijās notiek tieši šajā telpā. Mājīgums gan pašiem, gan, lai uzņemtu ciemiņus ir jebkuras saimnieces sapnis un labiekārtošanas mērķis. Svarīga, protams, ir arī virtuves funkcionalitāte un ērtums, un tāpēc, ja virtuve ir neliela izmēra, tad grūtāk ir izvēlēties arī kompaktas mēbeles, bet, ja virtuve ir lielāka izmēra, tad droši var izpausties ar radošumu un masīvākām vai plašākām mēbelēm. Viens no virtuves galvenajiem elementiem ir virtuves galds, kas ir būtisks elements jebkuras mājas virtuvē. Kādu galdu izvēlēties savai virtuvei, lai tas iederētos un būtu mājīgs kopskatā, lasi šī raksta turpinājumā!

Galda lielums

Vispirms izvēlies galda lielumu! Vai vēlēsies lielu un platu, šauru, mazu galdu, vai varbūt priekšroku dosi bāra letei? Iespējas ir dažādas, tomēr vadies pēc savas virtuves platības!

Galda platums un lielums ir ļoti svarīgs arī aprēķinot krēslu un to atvilkšanas vietas telpu. Rēķinies, ka ieliekot galdu ar krēsliem ir jāpaliek vietai, lai pie galda sēdošajiem varētu arī paiet garām. Izvēli izdari arī attiecībā uz telpas iespējām - cik liels ir galda lielums, un vai Tu vari atļauties ievietot apaļu, kvadrāta vai lielu platu galdu.

Galda dizains

Ja vēlies interesanta dizaina mēbeli, tad nebaidies eksperimentēt un meklēt interjera piemērus internetā! Ja līdz šim esi izvēlējies diezgan klasiskas mēbeles, krāsu savienojumus, tad padomā – varbūt esi gatavs pārmaiņām! Pielāgot galdu telpā vadošajiem toņiem noteikti nav slikti, bet, ja vēlies, lai galds kalpotu kā košs akcents, tad vari iegādāties spilgtas krāsas galdu vai izvēlēties galdu ar detalizētiem orgamentiem.

Dažos interneta veikalos iespējams galdus komplektēt pa daļām, piemēram, iegādāties kājas un virsmu atsevišķi. Arī tas var piedot odziņu Tavam virtuves interjeram.

Galda nozīme

Ja plāno iegādāties virtuves galdu, tad esi pārliecināts par to, kādēļ to vēlies, lai nebūtu tā, ka iegādājies to tikai tādēļ, ka tas simpatizē. Tev jādomā uz priekšu- vai pie galda pulcēsies arī ciemiņi, vai vēlies galdu regulēt, vai vēlies masīvu un smagu galdu, vai galds būs kā dizaina elements, vai tomēr vēlēsies to telpā pārvietot. Piedāvājums ir plašs, un katrs var atrast savām iespējām un vēlmēm atbilstošāko. Ir pat galdi ar izvelkamu papildus virsmu, kas var noderēt mazākās telpās un svētku maltīšu laikā, kad ierodas ciemiņi.

Mazas virtuves

Ja Tava virtuve ir diezgan maza, tad mājīgu virtuves iekārtojumu vari radīt arī ar nelielu galdiņu, taburetēm vai pat saliekamiem krēsliem. Ja Tev simpatizē koka galdi, tad droši izvēlies tos! Gaiši koka galdi, kā arī galdi pasteļtoņos telpu padarīs optiski plašāku.

Virtuves galdi ir plašā izvēlē pieejami interneta veikalā 220.lv.

Lai izdodas labiekārtot mājīgu un funkcionālu virtuvi!


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti