Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Kalendārs – ne tikai laika atskaites punkts

Kalendārs nav tikai laika atskaites punkts. Kalendārs var būt arī uzņēmuma reprezentācijas veids, kas pasaka par uzņēmumu galveno – vidi, vērtības, radītos darbus. Lai kalendārs būtu individuāls, pasūti kalendāru pie profesionāļiem, un būs kalendārs tieši radīts priekš Tevis. Nepieciešams dizains un makets? enivo print darbinieki palīdzēs un izstrādās gaumīgu dizainu, tehniski precīzu un Tava uzņēmuma vadlīnijām atbilstošu kalendāra maketu bez kļūdām.

Vēlies veidot kalendāru savam uzņēmumam?

Neder neviens no standarta kalendāru modeļiem? Uztici sava uzņēmuma kalendāra izgatavošanu enivo speciālistiem! Visas ieceres tiks izpildītas. Kalendārs tiks izgatavots ātri un kvalitatīvi. enivo print ar kalendāru izgatavošanu nodarbojas jau no 2008.gada, un uzņēmums piedāvā plašāko standarta un individuālo kalendāru sortimentu Baltijā.

Uzņēmuma grafiskais stils ir viens no pamatelementiem, kas veicina tā atpazīstamību. Uzņēmuma ideju, darbību un fokusu ļoti labi var iekļaut korporatīvajās lietās, arī unikālā kalendārā. Kvalitatīvu kalendāru izgatavošana iespējama tikai pie profesionāļiem tādiem kā enivo print.

Individuālu kalendāru izgatavošanu uztici enivo speciālistiem! Kalendārs tiks izgatavots, ievērojot klienta vēlmes. Ja budžets atļauj, vari pasūtīt individuālos kalendārus ar korporatīvo simboliku, faktiem un krāsu gammu. Ja budžets ir neliels, piedāvājam izgatavot kalendārus ar standarta mēnešu blokiem. Apskati visas iespējas mājas lāpā www.poligrafija.lv un veic pasūtījumu!

Tradicionālu kalendāru vai kaut ko īpašu?

Vispieprasītākais drukāto kalendāru veids ir sienas kalendāri.  enivo print piedāvā plašu drukāto kalendāru sortimentu. Ir iespējama sienas kalendāru izgatavošana pēc sērijas un pēc cenas. Sienas kalendāri var būt trīsdaļīgi ar dienas rāmīti vai pāršķiramie. 

Uzņēmumi izvēlas izgatavot arī galda kalendārus. Arī galda kalendāru var radīt ar dizainu, ar kā palīdzību Tu veicināsi sava uzņēmuma atpazīstamību.

Jaunums kalendāru izgatavošanā ir koka kalendāri. Kā jau visiem zināms, lai arī koks ir dabīgs materiāls un to ietekmē apkārtējā vide – mitrums un temperatūra – enivo print konstrukcijas ir stabilas visa gada garumā. Koka kalendārs ir mūsdienīga dizaina kalendārs. Kalendāru apstrādē izvēlētā beice palīdz izcelt koka tekstūru. Dažādi toņi ļauj piemeklēt tādu, kas atbilst Tavam zīmolam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

4 biežāk pieļautās kļūdas, rakstot CV

Laba un kvalitatīva CV izveidošana aizņem laiku - procesa laikā ir tik daudz nianšu pie kā jāpiedomā. Iepazīstieties ar četrām biežāk pieļautajām kļūdām, rakstot CV un paturiet tās prātā, lai nākamrei...

Saules paneļi: Kas jāzina pirms iegādes?

Saules paneļi ir šobrīd populārs risinājums, kas ļauj gan samazināt ar elektroenerģiju saistītās izmaksas, gan rūpēties par vidi. Taču, lai saules paneļu sistēmas uzstādīšanā ieguldītais patiešā...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti