Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Kāpēc ir jāstāv sastrēgumā, ja ir elektriskie skrejriteņi?

Kā mēs gaidījām šo pavasari, kas pāriet vasarā! Sirds sastingst, ieraugot ziedošo ceriņu un putnu dziesmiņas… Pavasarī, kā nekad gribas lidot pāri zemei kā putnam, un kā aptumšo tie bezgalīgi satiksmes sastrēgumi! Bet kāpēc ir jāstāv sastrēgumā, ja ir elektriskie skrejriteņi?

Elektriskie skrejriteņi - vienīgais elektriskais transporta veids, kas attaisno sevi par visiem 100 procentiem. Tie ir ērti, ekonomiski, praktiski un droši (pretēji daudzu cilvēku uzskatiem!). Kāda ir viņu galvena priekšrocība? Elektriskie skrejriteņi ir ideāli piemēroti pārvietošanai pa pilsētu gada sausajā laikā. Tajā brīdī, kad jūs pārvietojaties ar mašīnu, jūs zaudējat laiku pilsētas satiksmes sastrēgumos, elektrisku skrejriteņu īpašnieks pārvietojas pa pilsētu “ar vējiņu” un absolūti brīvi.

Elektriska skrejriteņa  rezerve ir parastā akumulatoru baterija, kas uzlādējas no vienkāršas kontaktligzdas. Uzlādēties var gan mājās, gan birojā un daudzās speciāli šim nolūkam vietām.

Nesen iznāca jauns likums, kas diktē elektrisku skrejriteņu īpašniekiem ievērot noteiktus noteikumus, nepārsniedzot ātrumu 25 km/h, jābrauc uz tā stāvot (nesēdēt!), kā arī jāņem vērā, ka transportlīdzeklis aprēķināts tikai uz vienu cilvēku, un nekādā gadījumā nedrīkst braukt ar to divatā. Atļauts pārvietoties ar elektrisko skrejriteni tikai no 14 gadu vecuma, ja ir velosipēdu vai citu autovadītāja apliecība. 

Kā redzat, elektriskie skrejriteņi kļūst par pilnīgi nopietnu transporta veidu ka automašīnas vai motocikli. Un tie ir ideāli piemēroti pilsētai, pavasarim, vasarai un tiem, kuri vēlas gūt maksimālu prieku no dzīves.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti