Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Kāpēc izvēlēties koka logus savam mājoklim?

Koka logi ir senākie logu veidi, tieši tādēļ tie ir vieni no drošākajiem un uzticamākajiem logu veidiem. Mums visapkārt pastāv daudz mājokļi, kuru logu rāmji ir ielikti jau pirms vairāk kā 100 gadiem un šajā laikā ir tikuši tikai atjaunoti. Koka logi gandrīz vienmēr izskatīsies gaumīgāk kā citas alternatīvas. Cilvēki izvēlas koka logus ne tikai to estētiskās vērtības dēļ, bet arī dažādu praktisko ieguvumu dēļ.

Logu veikals "Eirologi” iepazīstina ar dažādiem ieguvumiem, ko spēj dot koka logu izvēle.

3 iemesli izvēlēties koka logus

Pirmkārt, koka logi iederas lielākajā daļā mājokļu. Daudzi cilvēki izvēlas PVC logus to zemākās cenas dēļ tur, kur tie nemaz neiederas. Koka logu cenas ir nedaudz augstākas, taču tie dod augstāku pievienoto vērtību, tāpēc ielikt tos tur, kur tie iederas, nav tikai gaumīgs lēmums, bet arī izdevīgs.

Otrkārt, koka logi nodrošina tādu pašu energoefektivitāti, kā plastmasas logi. Pastāv uzskats, ka koka logi nav izturīgi pret vēju un zemām temperatūrām. Koks ir mazāk blīvs materiāls kā plastmasa, taču tas nenozīmē, ka viss logs nespēj pildīt savu siltumnoturības funkciju. Papildus, koka logs daudz labāk elpo, tādā veidā nodrošinot svaigāku gaisu telpā ar to pašu energoefektivitāti.

Koka logu dzīves ilgums ir ilgāks par plastmasas logiem, tādēļ droši var apgalvot, ka ilgtspēja attaisno koka logu cenas. Protams, jebkuri logi ir jāuztur, taču koks ir pakļauts daudz mazākai deformācijai ilgtermiņā kā plastmasa. Koka logus ir arī lētāk atjaunot, kamēr plastmasas logi, visticamāk, būs jāmaina, ja tie ir nolietojušies.

Kas ir Eirologi

Polija ir viens no lielākajiem logu ražotājiem ar lielu kapacitāti un uzkrāto pieredzi logu ražošanā. Tas ir būtiski, lai spētu ražot kvalitatīvus logus, sabalansējot kvalitāti ar zemām ražošanas izmaksām. Veikals Eirologi savu PVC un koka logu izgatavošanu pasūta tieši Polijā, jo tā ir augstas vērtības produkcija par konkurētspējīgām cenām. Eirologi ir atvēris savu salonveikalu Mazajā Rencēnu ielā 1, kur ir iespējams apskatīties visu Eirologi produkcijas klāstu un pārliecināties par kvalitāti uz vietas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti