Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Kas jāņem vērā, izvēloties dvieli

Silta vanna ar smaržīgām putām aukstā ziemas vakarā, atvēsinoša duša pēc sauļošanās, rīta tīrības rituāls, peldēšanās baseinā... Visi šie prieki nav bez ūdens, un kur ir ūdens procedūras, tur ir nepieciešams arī dvielis. Pēdējam diemžēl dažkārt tiek piešķirts pārāk maz uzmanības. Jā, mazgāšanās vannā vai gulēšana aizņem vairāk laika un sagādā lielāku prieku nekā sevis noslaucīšana. Bieži vien mēs to darām automātiski, neapzinoties, ka tā ir arī svarīga mūsu ikdienas ķermeņa kopšanas sastāvdaļa.

Dažādas nozīmes dvieļiem - dažādi atlases kritēriji

Ļoti svarīgi ir tas, kādam nolūkam ir paredzēts dvielis. Varbūt mājās vēlaties lielāku un biezāku dvieli, bet pie jūras - pasteļkrāsas lina dvieli? Šādi dvieļi labi uzsūc mitrumu un ātri izžūst, turklāt tie ir arī viegli. Ekoloģiskās kokvilnas bērnu dvieļi ir svarīgs pirkums tiem, kam ir alerģija vai jutīga āda. Mūsdienās pieaug alerģisku bērnu skaits, un arī pieaugušajiem alerģijas nav svešas, tāpēc videi draudzīgs dvielis, kas nesatur veselībai un ādai kaitīgas vielas, ir īsts glābiņš! Galu galā mēs katru dienu dvieli izmantojam vairākas reizes un tas tieši saskaras ar mūsu ķermeni, tāpēc nepievērst tam uzmanību mēs vienkārši nevaram.

Pievērsiet uzmanību sastāvam

Dabīgais audums gandrīz vienmēr būs pārāks par sintētisko audumu. Kokvilna, kas nekad nepieviļ, bambusa šķiedra, kas izceļas ar savu maigumu, vai lins, kas strauji kļūst populārs, ir lieliska izvēle tiem, kas meklē kvalitatīvu un ilgmūžīgu dvieli. Tomēr der atcerēties, ka dvielim ir jābūt patīkamam un piemērotam tā īpašniekam. Var patikt ļoti biezs, mīksts bambusa dvielis, neskatoties uz to, ka slapjš tas sver ievērojami vairāk nekā plānāks. Otrs tikmēr augstu vērtē linu un tā izstrādājumus, tāpēc citi piedāvājumi viņu neinteresēs.

Labi dvieļi - greznības un kvalitātes zīme

Vai esat ievērojuši, ka daudziem laba, grezna viesnīca asociējas ar kvalitatīviem, mīkstiem dvieļiem? Protams, tie tiek mazgāti īpaši rūpīgi un ar īpašiem mīkstinātājiem, bet patiesībā, ja tie būtu nekvalitatīvi, nekāda mazgāšana tiem nepalīdzētu. Gluži pretēji, bieža mazgāšana tos vienkārši "nogurdinātu", jo tie zaudētu savu sākotnējo izskatu, tekstūru un krāsu.

Dvieļi kļūst par daļu no vannas istabas interjera

Mēs visi vēlamies, lai mūsu vannas istaba izskatītos sakopta, gaumīga un stilīga. Parastu, klasiskā stila un krāsu vannas istabu vienas ģimenes dvieļi var gan "izrotāt", gan arī radīt nekārtības sajūtu. Pietiek padomāt par gaišas krāsas vannas istabu, kurā karājas vairāki dažāda izmēra un krāsas dvieļi, kas savā starpā nesaskan. Savukārt pavisam citu iespaidu par tīrību un kārtību rada 4 glīti piekārti kvalitatīvi un izturīgi līdzīgas krāsas dvieļi.
Kā jau noskaidrojām, dvieļi var gan palīdzēt, gan kaitēt interjeram. Ir svarīgi padomāt par to, kādas krāsas un raksta dvieļi ir piemēroti jūsu vannas istabai. Neaizmirstiet, ka tos var izgatavot arī ar jūsu iniciāļiem, vārdiem, svarīgu datumu vai citātu. Tādējādi šī vannas istabas detaļa taps tuvāka, bet ja ņemsiet to līdzi uz pludmali vai baseinu - nepazudīs.
Interneta veikalā Nostra atradīsiet plašu dvieļu izvēli. Šeit izvēlēsieties nevainojamas kvalitātes dvieli, kas izskatīsies lieliski un kalpos daudzus gadus.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti