Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Kāzas brīvā dabā – kā tās organizēt?

Kāzas ir viens no izcilākajiem, iespaidīgākajiem un iedvesmojošākajiem notikumiem brīvā dabā, sevišķi ja tās pavada nevainojami laikapstākļi. Neatkarīgi no tā, vai jums jau kopš bērnības bija sapnis par kāzām brīvā dabā, vai arī tikai pēdējā laikā esat iedvesmojies no skaistās idejas organizēt kāzas ārā, ir jāsaprot, ka, lai panāktu šo īpašo gaisotni ārtelpās, ir daudz vairāk iespēju, nekā iekštelpās. Ir tik daudz dažādu elementu, lai izveidotu ideālu pasākumu ārtelpās – iespējas tiešām ir bezgalīgas.

Rīkojot kāzas brīvā dabā, galvenais ir parūpēties, lai būtu elektrība, jo tā ir nepieciešama ne tikai mūzikai, bet arī daudzām citām lietām, piemēram, apgaismojumam vai arī, ja kāzas tiek rīkotast vēsā gadalaikā, lai izmantotu sildītājus. Savukārt LED virtenes lieliski iederēsies jebkuru kāzu tematikā, jo tās var radīt silti baltu vai kādu citu krāsu. Dažādi papildus risinājumi kazu rīkošanai var noderēt no https://tonro.lv/ piedāvājuma klāsta.

Svarīgi ir arī neaizmirst par labierīcībām, jo tās noteikti būs nepieciešamas, īpaši, ja kāzas ir plānotas uz ilgu laiku un ar vērienīgu ēdienu un dzērienu klāstu. Pasākumiem brīvā dabā ir iespējams arī izīrēt dažādus transportējamus risinājumus, kurus atliek tikai laicīgi pasūtīt.

Ir ļoti svarīgi atrast profesionālu ēdināšanas komandu, kam ir pieredze kāzu rīkošanā brīvā dabā. Viņi varēs sniegt ieteikumus banketa organizēšanā, piemēram, virtuves aprīkojuma, trauku, galda piederumu izvēlē utt. Vislabākais, rīkojot kāzas brīvā dabā, ir tas, ka jūs varat būt īpaši radoši. Vai vēlaties ar malku kurināmu picas krāsni? Vai domājat, ka cūkas cepetis varētu būt atbilstošs tropiskā stila vakariņām? Profesionāļi to visu var noorganizēt, tajā skaitā palīdzēt izvēlēties uzkodas kokteiļu ballītei un uzkodas vakariņās, vienlaikus iesakot, kā izvairīties no kaitēkļiem, kas vasarā var lidināties virs ēdieniem.

Tā kā kāzu rīkošana siltajos mēnešos ir ierobežota, tā kā silto mēnešu Latvijā ir maz, pieprasījums pēc labākajiem datumiem būs liels. Lai izvairītos no plānošanas konfliktiem un konkurences ar citiem pāriem, jums ir jārezervē vieta pēc iespējas ātrāk vai izvēlieties rīkot kāzas savā pagalmā. Visu noorganizēt vai palīdzēt ar idejām var gan profesionāļi, gan draugi, galvenais, ir neatstāt kaut ko nepārdomātu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti