Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Kur pieejama akmens vate fasādēm?

Plānojot mājokļa siltināšanu, tiek izsvērtas dažādas alternatīvas. Katrai no tām ir savas priekšrocības, tāpēc izvēle ne vienmēr ir vienkārša. Lai palīdzētu Tev rast atbildes uz interesējošiem jautājumiem – šajā rakstā apkopota svarīgākā informācija par vienu no siltinājuma veidiem – akmens vati. Kas ir akmens vate fasādēm un kur to iegādāties izdevīgi? Viss plašāk – rakstā!

Kas ir akmens vate fasādēm?

Akmens vate fasādēm un citām virsmām ir viens no klientu vidū iecienītākajiem siltumizolācijas materiāliem. Kas par to jāzina?

  • Akmens vate tiek ražota, izmantojot tādus materiālus kā dabisko akmens bazaltu, kaļķakmens slānekli, diabāzu, gabro u.c.
  • Šie iegūtie materiāli tiek kausēti ļoti augstā temperatūrā – 1500 grādi. Šādā veidā var iegūt kausēta akmens materiāla šķiedru pavedienus, no kuriem attiecīgi ražotāji izveido dažāda blīvuma, formu un izmēru materiālu – tas var būt kā biezāka plātne, plānāks rullis u.c.
  • Lai izveidotais materiāls būtu mehāniski noturīgs – tā veidošanas procesā daļa no pavedieniem ir izkārtota horizontāli, bet daļa – vertikāli.
  • Šāds siltumizolācijas materiāls ir izturīgs arī pret uguni – tas nekūst pat 1000 grādu temperatūrā.
  • Akmens vate nezaudē formu. Laika gaitā akmens vate nenosēžas un nesaraujas, tāpēc ir ilgmūžīgs siltumizolācijas risinājums.
  • Akmens vates materiāli ir radīti tā, lai tos varētu efektīvi izmantot dažādu ēku konstrukciju siltināšanai. Lai arī izplatītākā ir akmens vate fasādei, to iespējams integrēt arī starpsienu konstrukcijās, bēniņos un jumta konstrukcijās, kā arī grīdas siltumizolēšanai.

Ir pieejama arī beramā akmens vate – tā kā lielisks siltumizolācijas materiāls noderēs vietām, kurām piekļūt ir grūti.

Akmens vate fasādei pie SIA “Vides tehnika”

Videtehnika.lv mājaslapā pieejami dažādi siltumizolācijas materiāli – tostarp akmens vate. Vides tehnikas speciālisti ne tikai nodrošina, ka saņemsi pasūtījumu laikā – pie viņiem vari vērsties arī jautājumu un neskaidrību gadījumā!

Speciālisti izskaidros, kā veicama siltumizolācijas materiālu iestrāde, kam labāk dot priekšroku un cik daudz materiāla būs nepieciešams konkrētas virsmas siltināšanai.

Izvēlies energoefektīvu, karstumizturīgu pretuguns izolāciju savam mājoklim, kas vienlaikus gan pasargās no draudiem, gan sniegs labsajūtu ziemas aukstumā! Ienāc Videstehnika.lv mājaslapā un iegādājies akmens vari plāksnēs ēkas fasādei!


 


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti