Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kvalitatīvs lamināts, parkets un vinils Jūsu mājoklim – kur to iegādāties?

Grīdas segumi mūsu mājoklī pilda vairākas nozīmīgas funkcijas, tai skaitā, protams, estētisko, papildinot interjera dizainu, kā arī rūpējas par telpu iemītnieku komfortu, kā ziemā, tā vasarā. Šobrīd tirgū ir pieejams ļoti plašs grīdas materiālu piedāvājums, to vidū arī pircēju iecienītas izvēles – dabiskais parkets, praktiskās vinila grīdas un demokrātiskais lamināts. Kas raksturīgs šiem segumiem un kur tos varat iegādāties par labu cenu, lasiet raksta turpinājumā.

Parketa grīdas– augstu novērtētas, dabīgas un izturīgas

Parkets jau izsenis ir bijis viens no tiem grīdas segumiem, kurš asociējas ar prestižu, augstu kvalitāti un eleganci. Masīvkoka parkets ir pilnībā dabisks, turklāt tas ir īpaši izturīgs. Tāpat parketu var pēc laika atjaunot, veicot tā slīpēšanu.

Parketa grīdas segumi nodrošina labu skaņas izolāciju un kalpo diezgan ilgi. Alternatīva masīvkoka parketam ir trīsslāņu parkets, kas ir ātrāk ieklājams. Parkets ir dārgākais no grīdas segumiem.

Vinila grīdas – mūsdienīgs un viegli kopjams grīdas segums

Šāda grīda ir ļoti viegli ieklājama, tā neslīd, nav skaļa un lieliski iztur slodzi, kā arī dažādu ķīmisku vielu vai mitruma ietekmi, tāpēc šo materiālu nereti izvēlas virtuvei, vannas istabai vai telpām, kurās pulcējas daudz cilvēku.

Arī dizaina ziņā vinila grīdas var atrast ar koka un dažādu citu materiālu imitācijām. Vinils vidēji maksā lētāk par parketu un nedaudz dārgāk vai tajā pašā cenu līmenī kā lamināts.

Lamināts – zelta vidusceļš

Tiem, kuri meklē ne pārāk dārgu un ne pārāk lētu grīdas segumu, lamināts būs īstā izvēle, jo tas ir pievilcīgs, pieejams par saprātīgu cenu un salīdzinoši izturīgs.

Viena no svarīgām lietām, kas jāzina, neatkarīgi, vai Jums nepieciešams lamināts virtuvei, dzīvojamai istabai vai guļamistabai ir tas, ka laminātu iedala klasēs. Un tieši klase ietekmē lamināta atbilstību konkrētajai telpai, tā izturību, kvalitāti un arī, protams, cenu.

Kur iegādāties parketa, lamināta un vinila grīdas?

Šos kvalitatīvos grīdas segumus vienuviet varat aplūkot un iegādāties interneta veikalā Gridasstils.lv, kā arī klātienē Rīgā, Pulkveža Brieža ielā 31A!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti