Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Labākie suši Rīgā - no Sushibrothers.lv!

Sushi piedāvājums Rīgā un Latvijā kopumā šobrīd ir visai plašs – šos ēdienus piedāvā ne tikai kafejnīcas un restorāni, bet pat lielveikali. Tiesa, ne visās no šīm vietām suši patiešām ir tik baudāms, ka pēc tam vēlies tos ēst atkal un atkal. Ir viens restorāns, kur pieejams labākais suši Rīgā, un to apstiprina ne tikai daudzās klientu atsauksmes, bet pat arī 2019. gadā saņemtā balva kā “2019. gada iecienītākais Rīgas ielu ēdiens (streetfood)”, ko saņēma lieliskās Sushibrothers.lv komandas gatavotais suši virtulis. Ko vēl bez oriģināliem sushi virtuļiem piedāvā “Suši brāļi”, to lasi turpinājumā.

Parasti un neparasti suši

Liela daļa no mums ir pazīstami ar klasiskajiem sushi maki – tie ir cilindra formas suši gabaliņi, kas ietīti melnajā nori lapā vai gurķa šķēlītē. Vidū tiek liktas dažādas sastāvdaļas, tai skaitā, krēmsiers, zivis, dārzeņi un citas piedevas, kuras apkļauj suši rīsi. Taču šie, protams, nav vienīgie suši, kurus piedāvā Sushibrothers.lv.

Šeit vari iegādāties arī:

  • Pievilcīgus un gardus pildītos avokado;
  • Sātīgus karstos suši;
  • Svaigus un aromātiskus salātus un pokijus;
  • Izteiksmīgas suši bumbiņas;
  • Košus un pikantus suši gunkan;
  • Krāsainus suši nigiri;
  • Oriģinālus un garšīgus suši virtuļus;
  • Daudzveidīgus veģetāros suši.

Kā redzi, Sushibrothers.lv piedāvājums ir ļoti plašs, turklāt, ja gaidāmi viesi, pats dodies ciemos, vai vēlies iepriecināt ģimeni vai kolēģus, lieliski noderēs bagātīgie suši komplekti dažādos apjomos un cenās!

Vēlies suši, bet nav laika pašam braukt tiem pakaļ? Nav problēmu!

Viena no priekšrocībām, kuru mūsdienās varam izbaudīt, ir ēdiena piegāde uz mājām, darbu vai citur. Arī Sushibrothers.lv piedāvātā sushi piegāde Rīgā ir īpaši ērta un izdevīga. Piegādes cenas atradīsi mājaslapā, norādot savu adresi, kā arī vari uzzināt piegādes laiku un izmaksas, veicot pasūtījumu pa tālruni +371 26618618! Piegāde tiek veikta lielākoties Rīgā un tās rajonā, taču, ja attālums ir lielāks, par piegādes iespējām var vienoties ar operatoru sarunas laikā.

Ienāc Sushibrothers.lv un izvēlies labākos sushi Rīgā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti