Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Labi dūmvadi jeb skursteņi kalpo teju mūžīgi

Pirms apsvērt visus par un pret par izvēlēto dūmvadu, būtiski būtu zināt, ka dūmvadi ir ļoti svarīga ēkas konstrukcija dūmu novadīšanai. Dūmvadu vajadzētu izvēlēties labas kvalitātes, lai to nenāktos remontēt tuvāko gadu desmitu laikā. Labi skursteņi kalpo teju mūžīgi. Dūmvadi ir saistīti ar augstu temperatūru, tātad arī ugunsrisku, tāpēc izvēle ir jāizdara atbildīgi un dūmvads jāizvēlas tāds, kas ir drošs ēkas konstrukcijām.


Izvēloties ugunsdrošu skursteni,katram atbildīgam saimniekam der zināt, ka keramiskie dūmvadi kā tādi ir ugunsdroši, jo ir izgatavoti no nedegoša materiāla. Tātad, nekādas problēmas, lai labi kalpo! Tomēr, liela daļa privātmāju saimnieki, vai nu nav infomēti, vai vienkārši piever acis, ka jebkuri dūmvadi jeb skursteņi ir jātīra regulāri. Vismaz divas reizes gadā, proti, pirms apkures sezonas, vasaras beigās, un sezonas laikā. Skursteņi, kuri nav tīrīti, bet tiek izmantoti, ir ar lielu risku aizdegties. Proti, iekšējā keramiskajā caurulē, kas ir viena no sistēmas galvenajām sastāvdaļām, var aizdegties sodrēji, savukārt, liesmas piekļūt ēkas konstrukcijām.
Siltumacentrs.lv ir vienīgais uzņēmums Latvijā, kas nodrošina pilnu servisu saviem pārdotajiem keramiskajiem dūmvadiem. Dūmvadi tiek nodrošināti ar bezmaksas piegādi, bezmaksas profesionāļu konsultācijām, pilnu montāžu, ražotāja garantiju, kā arī jāuzsver, ka uzņēmums piedāvā pēcgarantijas apkalpošanu. Būtiski arī atzīmēt, ka Siltumacentrs.lv keramiskie skursteņi izceļas ar kādu priekšrocību – tie ir pilnība sertificēti un atbilst visiem Eiropas Savienības un vietējiem ugunsdzēsības un celtniecības standartiem.
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti