Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Lēta matrača iegāde var izrādīties dārgāka

Matrača izvēle ir lēmums, kas parasti jāpieņem tikai reizi vairākos gados. Ja iegādājas lētu matraci, bieži jārēķinās, ka iegādātā produkta dzīves ilgums var būt mazāks. Šāda likumsakarība novērojama ar visiem jauniem produktiem – automašīnām, drēbēm, celtniecības materiāliem utt. Tomēr ar matračiem ir papildus problēma. Lēti matrači ne vien ātrāk nolietojas un zaudē savas pozitīvās īpašības, tie arī ļoti bieži ir daudz sliktākas kvalitātes jau no paša sākuma.

Nepārdomātas izvēles cena

Erti.lv matraču speciālisti norāda, ka iegādājoties lētu matraci lielos interneta veikalos, pastāv risks, ka iegādātā produkta kvalitāte un matrača sastāvs var ļoti atšķirties no tā, kas aprakstīts internetā. Tādā veidā pircējs riskē ne tikai iegūt nekvalitatīvāku matraci, bet arī nopirkt “kaķi maisā”.

Parēķināsim. Ja lēts matracis jums ietaupa līdz 50% izdevumos, jārēķinās, ka tā dzīves ilgums var būt mazāks kā salīdzinoši dārgākam matracim, kurš ir kvalitatīvāks. Ja lēts matracis vairs nav lietojams jau pēc 3 gadiem, kvalitatīvi matrači var kalpot pat līdz desmit un vairāk gadiem. Ilgtermiņa ietaupījums ir vairākkārtējs, kas padara kvalitatīvāka, dārgāka matrača iegādi par pareizo lēmumu.

Kvalitatīvs matracis par lēta matrača cenu

Šobrīd laba matrača iegāde var būt tikpat izdevīga, kā lēta matrača izvēle. Matraču veikalā erti.lv šobrīd ir pieejamas atlaides līdz 40% visiem lielajiem un bērnu matračiem, kuri ir ražoti Latvijā. Tas dod iespēju pircējiem ne tikai iegūt labu matraci par demokrātiskām cenām, bet arī būt pārliecinātam par vietējā ražotāja kvalitātes garantu.

Matraci vislabāk ir apskatīt un aptaustīt

Matrača iegāde ir process, kuru nevajadzētu veikt bieži. To var panākt tikai tad, ja ir izdarīta pareiza izvēle par labu kvalitatīvam un jums vispiemērotākajam matracim. Erti.lv speciālisti saprot, ka ar matrača pirkšanu ir līdzīgi kā ar kurpju iegādi – bildēs un aprakstā viss var šķist skaisti, taču saņemot preci, izrādās, ka kurpes nav ērtas vai tās nav pareizā izmērā. Lai nepieļautu šādu kļūdu ar matraci, erti.lv ir iekārtojis matraču veikalu Maskavas ielā 180, kur, konsultējoties ar speciālistiem, varēsiet apskatīt un izmēģināt sev vispiemērotākos matračus.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti